Save The Earth

Adres

Willem de Zwijgerlaan 9
1056 JD Amsterdam

Telefoon 065-3333486

Website http://www.savetheearth.nu

Locatie

Bedrijfsprofiel

WUBBO’S LAST WORDS: SAVE THE EARTH

De afscheids-speech van Wubbo Ockels staat centraal in deze show vol prachtige symfonische muziek en visueel spektakel. We beleven in een aantal flashbacks het leven van Wubbo, startend met de ruimtetocht in de Space Shuttle Challenger. Met bekende nummers als ‘Gravity’ en veel spectaculaire beelden.

Het publiek wordt, met Wubbo, gegrepen door de schoonheid, én kwetsbaarheid, van de aarde. Wat volgt is een meeslepend verhaal rondom de passie van Wubbo om de aarde te redden.
Een tweede, persoonlijke verhaallijn, draait om een jonge zwangere vrouw, een muzikante die een speciale relatie en zorg heeft voor haar gezin en hun toekomst. Haar geweten en passie raken je!

De hoofdpersonen, bestaande uiteen bekende cast, slepen het publiek mee, culminerend in een fantastische finale.
Een belangrijke rol is weggelegd voor de verteller. Eerst beschouwend en met veel kennis, maar gaandeweg steeds meer betrokken, zorgt hij voor het samensmelten van de twee verhaal lijnen en de nodige emotie en herkenbaarheid. Wij hebben de intentie van een keur van bekende Nederlanders voor deze rol van verteller, waaronder Eddy Zoey.

Alles ondersteunt door live band van 11 personen die schittert op een indrukwekkend podium waarbij gebruik gemaakt wordt van de modernste visuele technieken Er wordt uitgebreid gebruik gemaakt van het beeldarchief van de familie Ockels, Ivo Niehe en NASA waarmee Wubbo tot leven komt maar ook een ‘planet earth’ achtige indruk wordt gemaakt op het publiek.

Producent: Marc de Bruin. Script: Ger Apeldoorn en Harm Edens. Regisseur: Gijs de Lange

Samenwerking met grote partijen zoals Plastic Soup Foundation, Lions Club Nederland, Platform Groene zaken, zorgt voor zeer veel publiciteit.
In iedere stad waar we komen zoeken we free publicity op, we zijn daarvoor interessant omdat we lokale scholen van een lespakket voorzien en een lokale schoonmaakactie (via Lions en Trashhunters) houden om awareness te creëren.

Daarnaast starten we nog een crowdfunding actie om voorverkoop te doen. Dit wordt begeleid en uitgevoerd door Avanca, een Nederlandse partner met zeer veel ervaring op dit gebied.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners