Schilders de Vries

Adres

Rigaweg 30
9723 TH Groningen

Telefoon 050-5 492 492

Website http://www.schildersdevries.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Schilders de vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen.

Schilders de vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed.
Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

Natuurlijk voeren we niet alleen uit maar doen we ook uitgebreide technische inspecties en adviseren we onze klanten.
Onze organisatie is aangesloten bij planbuilding, een landelijk samenwerkingsverband van 35 regionaal werkende multifunctionele onderhoudsbedrijven.

Schilders de vries is mede initiatiefnemer van fareno, een netwerk van koplopers op het gebied van duurzaam onderhoud en verbetering van de bestaande bebouwde omgeving.
Schilders de vries bestaat ruim 75 jaar. ondanks de hoge leeftijd van de organisatie zijn we jong van geest en altijd in ontwikkeling. met een klein hecht team van bevlogen specialisten kunnen we u adequaat van dienst zijn. Deskundig en creatief zoeken we naar de beste oplossing. door slimme plannen besparen we geld, belasten we de omgeving minder terwijl gelijktijdig een hogere prestatie wordt geleverd.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1933

Milieubeleid

Duurzaam werken is altijd een belangrijk gegeven geweest binnen schilders de Vries. Dit gebeurt onder andere door middel van slimme onderhoudsplannen waarin met zo weinig mogelijk middelen en dus belasting van de omgeving een gebouw zo lang mogelijk in stand wordt gehouden.

Toch was er een groeiend besef dat het veel beter en duurzamer kan. dat het ook noodzakelijk is om onze wereld meer duurzaam te maken hoeft, gelet op de huidige mondiale ecologische ontwikkelingen, geen betoog. wie daar nog niet van overtuigd is leest het voorlaatste boek van jeffrey sachs: welvaart voor de wereld, economie voor een overvolle planeet, waarin ontwikkelingseconoom sachs op heldere wijze de uitdagingen van deze tijd schetst en uitvoerbare oplossingen aandraagt.

Vanaf maart 2008 zijn we gestructureerd begonnen met het verduurzamen van onze organisatie en bedrijfsprocessen. we zijn nog lang niet klaar. veel processen kunnen nog duurzamer worden gemaakt. maar daar werken we hard aan. dat doen we vooral ook in samenwerking met andere partijen. horizontaal met 4 collega-bedrijven (fareno) en verticaal met opdrachtgevers en leveranciers. en niet te vergeten kennisinstituten.

Onze inspiratie is cradle to cradle en de daar achterliggende hannover principles.
Pinciple 9 zegt: "seek constant improvement by the sharing of knowledge. encourage direct and open communication between colleagues, patrons, manufacturers and users to link long term sustainable considerations with ethical responsibility, and re-establish the integral relationship between natural processes and human activity" .

Succesvol innoveren is samenwerken en delen....

Twitter @schildersdev

Onze partners