Schildersbedrijf Huiting

Adres

Veenstraat 21
9502 EZ Stadskanaal

Telefoon 0599-611105

Website http://huiting-schilders.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Schildersbedrijf Huiting is al sinds 1860 een vertrouwde naam in Stadskanaal en ver daarbuiten.

Schilderwerk wordt vaak zwaar onderschat. Het is van groot belang voor een eerste indruk van een gebouw, waardoor het gewenst is dat dit in orde is. Natuurlijk wilt u dat uw woning of pand er zo mooi mogelijk bij staat. Schilderwerk biedt niet alleen verfraaiing, maar ook bescherming.

Vaak wordt gedacht dat laten schilderen duur is, maar het is een duurzame investering. Het is immers goedkoper om uw huis of pand te laten schilderen, dan na verloop van tijd al uw kozijnen te moeten laten vervangen wegens houtrot. Alleen met een goede ondergrond die op de juiste manier is behandeld kan een goed eindresultaat bereikt worden.

Wij verzorgen zowel de voorbehandeling (de ondergrond in de juiste conditie brengen) als de eindbehandeling (het uiteindelijke schilderwerk). 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1860

Milieubeleid

Wij zijn een AF-Erkend en VCA-Gecertificeerd schilders-, glaszet- en afwerkingsbedrijf. Creativiteit, flexibiliteit, exclusiviteit, vakmanschap en service zijn sleutelwoorden die ons bedrijf kenmerken. Naast schilderwerk bieden wij u ook diverse beglazingen, wandafwerkingen en houtrotrenovatie. Indien gewenst staat er een team van specialisten voor ons en dus ook voor u ter beschikking op het gebied van advisering, zowel technisch als kleuradvies. Daarnaast beschikken wij over enige bouwkundige kennis, zodat verfschade ontstaan door constructieve en/of bouwkundige fouten snel door ons herkend worden.

Twitter @SchilderHuiting

Onze partners