Schilderwerken Schilders

Adres

Ringbaan Oost 94
5013 CD Tilburg

Telefoon 013-543 59 34

Website http://www.schilders.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 1964 is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel onderhoudsbedrijf.
"Kwaliteit is goede advisering, leveren wat de klant vraagt en dan de verwachting overtreffen. Dat is ons streven.", aldus Ton Schilders, directeur/eigenaar.

Ons dienstenpakket
- Alle schilderwerkzaamheden
- Glasverwerkingen
- Behangen
- Betonreparaties
- Vloercoatingen
- Metaalconserveringen
- Gevelreiniging
- Antigraffitisystemen
- Bouwkundige werkzaamheden
- Meerjaren onderhoudsabonnementen

Speciaal om opdrachtgevers een op maat gemaakt meerjarenplan te bieden, gebaseerd op prestatiegericht onderhoud, is SCHILDERS aangesloten bij Planbuilding.

U kunt bij SCHILDERS kiezen voor een eenmalige schildersbeurt tot planmatig totaal onderhoud. SCHILDERS beschikt over een eigen bouwkundige onderhoudsdienst, een eigen glasservice, een hoogwerker en de modernste gevelreinigingsapparatuur.

Je hebt schilders en je hebt SCHILDERS.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1964

Milieubeleid

MVO
Schilderwerken SCHILDERS heeft de finale gehaald en heeft de 2e prijs behaald voor de MVO Prijs Tilburg 2012! In totaal waren hiervoor 63 bedrijven geselecteerd.
In het juryrapport leest u de reden van de toegekende prijs.

SCHILDERS ziet MVO als een zorgvuldige balans zoeken tussen kosten, winst, milieu en de belangen van haar klanten, medewerkers en de samenleving.

Zorg
SCHILDERS biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze betrokkenheid heeft mede te maken doordat directeur/eigenaar Ton Schilders een broer had met een verstandelijke beperking. Ook een groot deel van het klantbestand bestaat uit zorginstellingen.

Milieu

Een nieuw wagenpark met de milieuvriendelijkste motoren waarvan 6 bestelauto's op groengras met daarnaast electrische scooters, wordt slim en duurzaam ingezet. Mede vanuit advisering door gemeente en provincie voldoet het schildersbedrijf aan de toekomstige milieu-eisen.

Het bewust maken van medewerkers en leveranciers betreffende MVO ziet Ton Schilders als zijn verantwoordelijkheid.

Onze partners