Scholma Druk BV

Adres

Industrieweg 4
9781 AC Bedum

Telefoon 050-3013636

Website http://www.scholma.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Scholma Print & Media is een modern grafimediabedrijf. Naast de kernactiviteiten druk en print kunt u bij ons terecht voor extra dienstverlening en advies rondom drukwerk. Van opmaak tot en met publicatie en verzending. Daarnaast voorzien wij in de meest moderne communicatie-uitingen zoals het toevoegen van bewegende beelden aan drukwerk via Augmented Reality (merknaam VEEEW) dat extra waarde aan drukwerk geeft; drukwerk leeft! Met ons Publiceren on Demand systeem (merknaam Dopp) publiceert u wanneer en in welke vorm u wilt.

INNOVATIEVE PRAKTISCHE OPLOSSINGEN

Bij Scholma verdiepen we ons in de behoefte van onze klanten. Wij komen met praktische oplossingen die ontzorgen. Mensen en vakkennis maken nog steeds het verschil, hoe modern onze machines en werkmethoden ook zijn. Innovatie is bij ons een voortdurend proces en komt mede tot stand door samenwerking met specialistische bedrijven.

Graag vertellen wij meer over mogelijkheden op maat voor u.

Het drukproces van Scholma is volledig geautomatiseerd, gedigitaliseerd en geïntegreerd en sluit door de specifieke Scholma-oplossingen naadloos aan bij het proces van de klant.

Certificering op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid maken onderdeel uit van de dagelijkse huishouding.

Scholma staat voor betrokkenheid, persoonlijk advies, samenwerking, innovatie, grafisch vakmanschap, efficiency, dienstverlening, een passende prijs.

INSPIRATIE

Innovatie is een essentieel onderdeel voor ons als bedrijf. Groningen als ‘city of talent’ en Google naast de deur zorgt voor extra inspiratie.

Branche
Grafimedia
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1996

Milieubeleid

Scholma Druk kiest voor duurzaam ondernemen, met oog voor

Twitter @ScholmaDruk

Onze partners