Schults Schilders Zierikzee

Adres

Deltastraat 4
4301 RC Zierikzee

Telefoon 0111-414065

Website http://www.schultsschilders.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Schults Schilders is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1946.
Sindsdien is er veel veranderd, behalve het leveren van goede kwaliteit. Door de jaren heen is Schults uitgegroeid tot een modern en allround schildersbedrijf voor zowel bedrijf als particulier.

In de eerste jaren werden met handkar en bakfiets de werkzaamheden uitgevoerd. Tegenwoordig beschikt het bedrijf over een modern wagenpark waarmee het werkgebied bestreken wordt. Dit werkgebied beslaat Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Er zijn circa 80 medewerkers binnen het bedrijf werkzaam. De door de jaren heen opgedane kennis en ervaring stelt ons in staat kwantitatief en kwalitatief goed werk af te leveren. Naast het leveren van onderhouds- en nieuwbouwschilderwerken heeft Schults Schilders diverse specialiteiten, waaronder stukadoors- en spuitwerk. Binnen het bedrijf bevindt zich ook een spuiterij waar kleinmetaal behandeld wordt. Metalen onderdelen worden hier op kleur gespoten en eventueel gezeefdrukt.

Daarnaast is Schults ook aangesloten bij Planbuilding. Dit is een overkoepelende organisatie, gesteund door Vereniging Eigen Huis, met meer dan 50 erkende, gespecialiseerde en gecertificeerde (onderhouds)bedrijven. Planbuilding geeft advies, kan ingezet worden voor de daadwerkelijke schilderbeurt, maar ook voor een planmatige totaalaanpak van onderhoud aan objecten. Deze dienstverlening is gericht op particulieren, Verenigingen van Eigenaren en professionele woningbeheerders. Het gaat hier dan om meerjarig onderhoud, eventueel op abonnementbasis (Gegarandeerd Woningonderhoud). Velen vinden het Planbuildingsysteem prettig omdat het heel inzichtelijk is in wat er uitgevoerd moet worden, wanneer dat gebeurt en hoeveel dit kost. De keuzemogelijkheid van maandelijkse termijnen betekent voor veel mensen betaalbaar en zorgeloos onderhoud aan de woning voor 10 jaar lang.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1946

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @schultsschilder

Onze partners