Schulz Systemtechnik B.V.

Adres

De Gruisdonk 41
5928 RT Venlo

Telefoon +31(0)773744396

Website https://www.schulz.st/nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Schulz Systemtechnik BV is een dochteronderneming van het duitse Schulz , een van de grotere Duitse industriële installatie bedrijven met jarenlange ervaring en veel expertise.

Als dochteronderneming zijn wij reeds geruime tijd actief in de Benelux. Schulz Systemtechnik BV houdt zich bezig met het verkopen en installeren van verschillende electrische installaties, waaronder pv installaties. De pv installaties zijn voor bedrijven verkrijgbaar vanaf 0,99 euro per Wp incl. btw, voor particulieren vanaf 1,29 euro per Wp incl. btw.

Op het gebied van zonne-energie bieden wij pv installaties op maat en werken wij uitsluitend met zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit van toonaangevende fabrikanten zoals Yingli Solar, Delta Energy Systems en SMA Solar Technology AG.

Naast zonne-energie houden wij ons ook bezig met andere vormen van duurzame energie zoals wind en biogas. Om onze klanten te voorzien van windenergie en biogas installaties werken wij onder andere samen met de zusterbedrijven Linden Energy en EnviTec Biogas.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Duurzame energien hebben de toekomst en zijn daarnaast financieel gezien ook erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven/instellingen.

Zelf heeft Schultz Systemtechnik BV ook geinvesteerd in duurzame energie. Op ons bedrijfspand is een pv installatie gemonteerd met een vermogen van 5,6 kWp waarmee wij voor 50 % zelf voorzienend zijn, een bijdrage leveren aan de COreductie en de levensduur van het dak verlengen.

Onze partners