ScooterOnderdelenShop

Adres

Koperweg 21
2401 LH Alphen aan den Rijn

Telefoon 0900 7266837

Website https://www.scooteronderdelenshop.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met recht de grootste scooter onderdelen (web)winkel van de Benelux. Meer dan 40.000 artikelen in het assortiment van gerenommeerde top merken zoals Vespa, Piaggio, Peugeot, Puch, Yamaha, Honda en andere merken.

Of je nu ook zoek bent naar verlichting, powerfilter, remblokken, als ook toebehoren zoals scooter alarmen, rugsteun, beenkleding. Bij Scooter Onderdelen Shop slaag je eigenlijk altijd. Even krap bij kas? Geen probleem. Je kunt nu ook gespreid in 3 betalen. Verzendingkosten worden lager naar mate je meer besteld. En vervallen zelfs geheel wanneer je order waarde boven de 100 Euro reikt.

Steeds meer Nederlandse tweewieler bezitters bestellen bij ScooterOnderdelenShop. Met name vanwege de hoogwaardige kwaliteit onderdelen en accessoires tegen scherpe prijzen. Maar ook vinden veel mensen het een fijn idee zich te kunnen beroepen op de uitstekende klantenservice die is verbonden is aan de webwinkel, waar deskundige technici en monteurs klaar zitten om je telefonisch te woord te staan en te assisteren v.w.b. installaties en reparaties.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

ScooterOnderdelenShop zet steeds meer in op elektrische scooter onderdelen. De verkoop in e-scooters neemt ieder jaar toe, en niet zonder reden. E-scooters zijn schoon. En steeds meer Nederlandse steden doen de reguliere benzine scooter in de ban. Elektrische scooters hebben de toekomst. Alleen is het soms lastig om aan onderdelen te komen. Door onderdelen voor elektrische scooters toegankelijker te maken voor een breder publiek tracht ScooterOnderdelenShop haar steentje bij te dragen aan het milieu.

Onze partners