Second Life Zeist

Adres

Steynlaan 26
3701 EG Zeist

Telefoon 030-6922504

Website http://www.secondlifezeist.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

U bent al meer dan 27 jaar welkom bij Second Life in Zeist voor representatieve en leuke, als nieuwe tweedehands damesmode van bekende merken. En voor het bedrag dat u nu besteedt hebt u bij Second Life drie keer zo veel kleding. Ook hebt u een ruime keus. En we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en u zich welkom te laten voelen tijdens uw bezoek aan ons. Dit heeft er voor gezorgd dat Second Life Zeist door Alle bedrijven in Nederland dit jaar is genomineerd voor ‘Beste tweedehands kledingwinkel van 2015’.

Wekelijks vernieuwt het assortiment voor een flink deel. Veel vrouwen met smaak (ja, ook die goedgeklede vriendin en bekende Nederlander) komen regelmatig kijken wat voor koopjes ze kunnen bemachtigen. Second Life is er trots op een begrip in Zeist en verre omgeving te zijn als het gaat om hoge kwaliteit tweedehands kleding die als nieuw is!

Ook voor accessoires als schoenen, laarzen, tassen, ceintuurs, hoeden, sjaals en sieraden van hoge kwaliteit bent u welkom. U bent verzekerd van een eigentijds assortiment, hoge kwaliteit, een gezellige sfeer, verkoopsters die u lekker laten rondsnuffelen en u desgewenst van deskundig en eerlijk advies voorzien. U wordt prettig verrast door het continue wisselende aanbod kleding en accessoires, de kwaliteit en de prijs. Alle kleding hangt op maat. U kunt zowel contant betalen als pinnen.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1988

Milieubeleid

De niet verkochte kleding en accessoires worden door ons aan Dress for Success geschonken. Dit is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een uitkering of minimum inkomen aan kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren. Zo krijgt ook de niet verkochte kleding een mooi tweede leven!

Onze partners