SET b.v. Energy en Eco Solutions

Adres

Pelmolenstraat 80
7511 SC Enschede

Telefoon 0538882850

Website http://www.set.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Advies & Verkoop van Muisstille Windside Windturbines. (0-5dB)

Onze specialiteit is, d.m.v. Windenergie, onder elke extreme omstandigheid, op elke lokatie de benodigde Energie te leveren. Ruim 30 jaar ervaring in betrouwbare energie, op land, op zee, hoog in de bergen, in de Sahara of op Antarctica bij -50 graden en/of ruim 60m/s windsnelheid. Doordat de turbines muisstil zijn en ook trillingsvrij worden ze ook op en in gebouwen geplaatst (o.a. gebouwen van 300 en 600 meter hoog)

De Windside Windturbines hebben door hun hoge kwaliteit goede kenmerken:

a) Windbereik van 1m/s tot 60m/s

b) de Windside turbine loopt automatisch aan, hoeft niet stil gezet te worden en heeft geen externe spanning nodig.

c) Geluidsniveau: 1 tot 5dB , muisstil en trillingsvrij. Ideaal voor bebouwde omgeving.  Elk woonhuis zijn eigen windturbine + losse net-koppeling.

d) Onderhoud arm en zeer lange levensduur (een mensenleven).

e) Mens, dier, vogel en radar vriendelijk.

 Heeft U een specifiek project, offshore of op land, neem dan kontakt met ons.       Voor meer gegevens en maatschetsen : www.windside.com 

www.linkedin.com/in/wlshstevenhagen - Golden European EEP-Award 2005

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1992

Milieubeleid

Wij laten met onze Windside Windturbines zien, dat Windenergie ook mooi, sierlijk en muisstil kan zijn. De meest ideale windturbine voor de bebouwde omgeving. Maar ook door zijn vorm en konstruktie is hij vogel vriendelijk en zou in een vogelreservaat ingezet kunnen worden om camera's te bedienen.

Doordat de Windside windturbines zo'n 7x langere levensduur hebben dan de grote Windmolen hoeft U maar een keer te investeren in geld en materialen.

Op Antarctica draaien zeer veel Windside windturbines. Ook in het Poolklimaat voelen ze zich thuis. (-50 graden en regelmatig winden van 70m/s) Hier worden vele diesel agregaten uitgespaard en het milieu van vervuiling gespaard.

Onze partners