Shizo Natural Cosmetics

Adres

Sloterweg 303
1171 VC Badhoevedorp

Telefoon 020-7860448

Website https://www.shizo.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Webwinkel + Showroom in natuurlijke en biologische cosmetica. 
Gespecialiseerd in huidverzorging + make-up voor de (ultra)gevoelige huid.
Ontdek een uitgebreid assortiment aan verantwoorde huidverzorging en make-up producten van bijzondere en luxe natuurcosmeticamerken met een goed en ethisch verhaal.

FACEBOOK: facebook.com/shizo.nl/
INSTAGRAM: instagram.com/shizonaturalcosmetics/

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Shizo Natural Cosmetics heeft een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. 

Bij de keuze voor nieuwe cosmeticamerken voor ons assortiment selecteren wij streng op de duurzaamheid van de verpakkingsmaterialen en de ethiek van de fabrikant.

Alleen die merken en producten komen in aanmerking die een onderbouwde visie en filosofie over natuurcosmetica laten zien en streven naar het gebruik van pure, liefst biologische ingrediënten. 

Voor de verzending van de klantbestellingen hergebruiken wij AL het verpakkingsmateriaal van onze merken/leveranciers en zelfs het verpakkingsmateriaal van onze IT partner. 

Shizo doet niet aan 'fancy' verpakkingen met luxe vloeipapier of overdadig marketingmateriaal. Less is more! Onze klanten ontvangen hun bestelling in een eenvoudige doos van gerecycled karton. 

Klanten hebben ruime keuze uit kwaliteitsproducten met diverse kwaliteitskeurmerken op het gebied van natuurcosmetica, zoals BDIH, Ecocert, Soil Association, Natrue, Cosmebio, etc.
Door het ontbreken van synthetische en onnodige chemische stoffen in de producten draagt Shizo en haar klanten bij aan een beter en schoner milieu.

Onze partners