Siesling B.V.

Adres

Burgemeester J.G. Legroweg 66
9761 TD Eelde

Telefoon 050 309 0850

Website https://siesling.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Voor zowel een specialistische reiniging als het huren van hoogwerkers bent u bij Siesling aan het juiste adres. Zo verzorgen wij professionele industriële reiniging, gevelreinigingen, gevelrenovaties en voegherstel. Bovendien bieden wij als kraanverhuurbedrijf hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes, korfbelasting, breedtes en overige specificaties. Wij verhuren onder meer hoogwerkers met werkhoogtes van 14, 19, 30 en 50 meter. Onze hoogwerkers worden dagelijks gebruikt voor diverse installatie-, onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1959

Milieubeleid

Naast veilig werken behoort ook milieubewust werken voor al onze medewerkers tot de prioriteiten in hun werk. Siesling maakt dan ook voornamelijk gebruik van biologisch afbreekbare middelen. Indien chemicaliën noodzakelijk zijn voor een goede reiniging, dan worden milieunormen en wettelijke voorschriften uiteraard altijd zorgvuldig gehanteerd.

Het in 2012 uitbreiden van ons ISO-managementsysteem met de milieunorm ISO 14001, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, was voor ons een logisch vervolg op het al bestaande managementsysteem.

Onze partners