Sjoerd van der Hucht Fotografie - MyEyes4u

Adres

Looijerstraat 70a
2512 DX Den Haag

Telefoon 06-53298926

Website https://www.myeyes4u.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Portretfotografie,  interieur fotografie  zijn mijn specialiteiten

Als zelfstandig fotograaf ben ik gevestigd in Den Haag, de mooie stad achter de duinen waar ik ook dagelijks van geniet. Geïnspireerd door de boeken van fotograaf Ed van der Elsken ben ik enthousiast  begonnen met fotografie.  Na mijn opleiding aan de MTS voor fotografie  en de Fotovakschool ben ik voor mijzelf begonnen.

Ik fotografeer voor bedrijven, (semi) overheid en vakbladen en werk samen met communicatie adviseurs,  marketing specialisten, concept bedenkers en  interieur ontwerpers.

Naast fotografie in opdracht maak ik ook stockfoto's met diverse onderwerpen, voornamelijk in Nederland. Als u op zoek bent naar een foto voor een publicatie of print kunt u hier beginnen met zoeken. Mocht de foto die u zoekt er niet tussen zitten dan kunt u altijd contact opnemen.

 

Ik fotografeer veel op locatie door heel Nederland.. Daarnaast heb ook een studio in het centrum van Den Haag waar ik regelmatig portretten en profielfoto's maak. Alle fotografie opdrachten worden altijd gemaakt met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen. Het protocol voor de fotografie sector kan je hier bekijken.

Vanaf september 2019 ben ik productpartner bij Trees for all geworden en investeer ik minimaal in 80 bomen per jaar en afhankelijk van mijn omzet meer dan 80 bomen. Dus laten we samen een bos planten!

Wilt u meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid dan kunt u contact met mij opnemen.

06-53298926
sjoerd@myeyes4u.eu

Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u productions
Studio: Looijerstraat 70A, 2512 DX Den Haag
Postadres: Postbus 13213, 2501 EE. Den Haag

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Vanaf september 2019 ben ik productpartner bij Trees for all geworden en investeer ik minimaal in 80 bomen per jaar en afhankelijk van mijn omzet meer dan 80 bomen. Dus laten we samen een bos planten!

Als zzp-er gaan zakelijk en privé hand in hand. Mijn woning is een goed geïsoleerd huis zonder gas aansluiting, met groen geleverde stroom door Greenchoice, een warmtepomp en balansventilatie. En ik streef ernaar om het energieverbruik eind 2020 volledig gedekt te hebben met windenergie of zonnepanelen.

Twitter @fotograaf070

Onze partners