Sjoerd van der Hucht Fotografie - MyEyes4u

Adres

Looijerstraat 70a
2512 DX Den Haag

Telefoon 06-53298926

Website https://www.sjoerdvanderhucht.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ik ben zelfstandig fotograaf gevestigd in Den Haag, de mooie stad achter de duinen waar ik ook bijna dagelijks van geniet. Geïnspireerd door de boeken van fotograaf Ed van der Elsken ben ik ooit begonnen met fotografie. Na mijn studie aan de MTS voor fotografie en na het assisteren bij een aantal fotografen ben ik voor mijzelf begonnen.

Voor mijn opdrachtgevers in het bedrijfsleven en (semi) overheid maak ik portretfoto’s voor interne en externe communicatie. Naast portretfotografie fotografeer ik ook tijdens congressen en andere bijeenkomsten.
Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat een profielfoto serieus wordt genomen. Regelmatig maak ik dan ook profielfoto’s voor diverse organisaties, op locatie met een mobiele studio of bij mij in de studio in het centrum van Den Haag.

Ik heb een aparte website met meer informatie over de profielfotografie gemaakt www.portretfoto.pro

Naast portretfotografie en congresfotografie fotografeer ik ook voor interieurontwerpers, voornamelijk interieur fotografie van nieuw ingerichte kantoren, retail en restaurants.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze, prijzen en beschikbaarheid dan kunt u contact met mij opnemen, bij voorkeur per email sjoerd@myeyes4u.eu. In dringende gevallen kunt u mij u mij een bericht sturen of bellen via 06-53298926.

Mijn studio is gevestigd aan de Looijerstraat 70a in Den Haag, in het oude centrum van Den Haag

Mijn postadres is; Postbus 13213, 2501 EE, Den Haag.

Voor opdrachten reis ik door het hele land en België. Andere bestemmingen in overleg.

Door mijn jarenlange ervaring als bedrijfsfotograaf kan ik u professioneel van dienst zijn en voor u het juiste beeld te creëren Regelmatig terugkerend klanten krijgen een eigen gallery waarmee de foto’s altijd online opvraagbaar zijn zonder dat u eerst met mij contact hoeft op te nemen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Vanaf september 2019 ben ik productpartner bij Trees for all geworden en investeer ik minimaal in 80 bomen per jaar en afhankelijk van mijn omzet meer dan 80 bomen. Dus laten we samen een bos planten!


Ik rij sinds juni 2019 in een plug-in hybride waardoor ik alle opdrachten in Den Haag en omstreken elektrisch kan aanrijden. Maar voordat ik de auto neem bekijk ik eerst of het mogelijk de fiets e/o de trein te nemen.

Als zzp-er gaan zakelijk en privé hand in hand. Mijn woning is een goed geïsoleerd huis zonder gas aansluiting, met groen geleverde stroom door Greenchoice, een warmtepomp en balansventilatie. En ik streef ernaar om het energieverbruik eind 2020 volledig gedekt te hebben met windenergie of zonnepanelen.

Twitter @fotograaf070

Onze partners