Sjoerd van der Hucht Fotografie - MyEyes4u

Adres

Looijerstraat 70a
2512 DX Den Haag

Telefoon 06-53298926

Website https://www.myeyes4u.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

profielfoto's | portretfotografie | interieur fotografie | bedrijfsreportages | congresfotografie

Als zelfstandig fotograaf ben ik gevestigd in Den Haag en fotografeer door heel Nederland. Portretfotografie, profielfotografie, interieur fotografie en congresfotografie zijn mijn specialiteiten.

Ik kan je helpen met een portretfoto en profielfoto’s op locatie of in de studio. Mijn fotostudio is gevestigd in het oude centrum van Den Haag in een historisch pakhuis waar je op afspraak langs kan komen, zowel zakelijk als particulier.

Je wilt een nieuwe profielfoto: In deze digitale wereld is het steeds belangrijker geworden om na te denken over hoe je je wil presenteren. Of je nu een profielfoto voor Linkedin of je CV nodig hebt, ik help je jouw verhaal te vertellen.

Tegenwoordig zien mensen meer je digitale gezicht dan jouw echte gezicht. Ben je niet tevreden over je huidige profielfoto die overal te zien is? Dan kan ik je helpen. Met de juiste belichting, aanwijzingen en coaching krijg je de beste profielfoto die je ooit hebt gehad. Ik maak profielfoto’s voor particulieren en bedrijven. Je kan bij mij langs komen in de studio of ik kom langs met mijn mobiele studio als je profielfoto’s van meerdere medewerkers nodig hebt. Ook kan ik tijdens een evenement of congres profielfoto’s komen maken.

Een goede profielfoto is het begin van je online presentatie, je kan maar één keer een goeie indruk maken. Als je dat belangrijk vindt dan is het de investering waard.

 

Op zoek naar een portretfotograaf? Voor bedrijven en (semi) overheid maak ik portretten, voornamelijk op locatie, voor diverse publicatie’s zoals jaarverslagen, corporate artikelen, blogs, foto’s voor bij testemonials en andere corporate publicaties. Ik heb de ervaring en de apparatuur om in elke situatie, binnen of buiten een spontaan en authentiek portret te maken van medewerkers, managers of een CEO.

Voor degene die op de foto gaat is het laten maken van een foto vaak een mix van emoties, aan de ene kant is het leuk dat er een mooi portret van je wordt gemaakt, aan de andere kant, het is niet je dagelijkse werk en kan het spannend zijn om je even over te leveren aan de fotograaf. Ik zorg er altijd voor dat er de juiste energie en wisselwerking ontstaat zodat de sterke kant van een persoon altijd naar voren komt. Na een sessie zijn mensen soms verbaast dat het zo makkelijk ging.

Portretten in de studio maak ik vaak voor personal branding, promotie of casting foto’s voor acteurs of muzikanten, zakelijke portretten en voor particulieren. Het doel is vaak om content te creëren voor social media of andere publicatie’s. Bij bijvoorbeeld foto’s voor personal branding doeleinden kunnen we één keer per kwartaal of half jaar een fotosessie in plannen zoadat je weer genoeg foto’s hebt waarmee je jouw verhaal kan vertellen. Dat kan natuurlijk ook een combinatie zijn van foto’s in de studio en foto’s op locatie. 

Met een portret kunnen we context toevoegen aan jouw professionele imago of het verhaal wat je wil vertellen. Of het nu gaat om een foto in kantooromgeving, een eigentijdse stadssfeer, een klassieke achtergrond, of in de studio, ik zorg ervoor dat de portretten passen bij jouw stijl en/of de bedrijfscultuur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid neem dan contact met mijn op.

Interieur fotografie - Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kantoren, commerciële ruimtes, horeca of woningen. Ik werk veel samen met interieur ontwerpers voor het vastleggen van de door hun ontworpen interieurs voor portfolio gebruik en andere pr doeleinden. Als kijker van een interieurfoto moet je je kunnen voorstellen hoe het voelt om in die ruimte te verblijven, te shoppen of te recreëren. Hoe materiaal, de lichtinval, het lijnenspel invloed heeft op de positieve beleving van de gebruiker. Door mijn ruime ervaring met interieur fotografie kan ik je helpen die beleving vast te leggen. 

Naast de de fotografie in opdracht van interieur ontwerpers, fotografeer ik ook direct in opdracht van de gebruikers of leveranciers van bijvoorbeeld meubels of klimaatbeheersing. Heb je net een winkel, cafe of restaurant geopend en heb je goede interieurfoto’s voor je website of social media nodig? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfotografie - Bedrijfsreportages en portretten van werknemers om bijvoorbeeld een indruk van de sfeer van een bedrijf te geven voor een website, nieuwsbrief, brochure of jaarverslag. Ben je op zoek naar nieuw personeel, heb je een mooi product en wil je laten zien met wat voor enthousiast team je samenwerkt. Ik kan je helpen het verhaal van je bedrijf te vertellen. Met alle mogelijkheden die social media biedt is het belangrijk om genoeg content te hebben. Je redt het niet alleen met foto’s die je spontaan met bijvoorbeeld een iPhone maakt. Met mijn jarenlange ervaring kan ik je helpen met professionele lifestyle foto’s en korte video’s. We kunnen in één keer een hele serie maken of bijvoorbeeld 4 keer per jaar zodat je een gevarieerd beeld van jouw bedrijf krijgt. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Congresfotografie - Een professionele foto reportage is cruciaal voor het het vastleggen van de bijzondere momenten, de dynamiek en het succes van het evenement of congres. Door mijn jarenlange ervaring heb ik de expertise om van elke gelegenheid de sfeer, de interactie en de hoogtepunten professionele vast te leggen. Met professionele foto’s van een congres of evenement heb je waardevolle content die je kan delen op bijvoorbeeld social media, tijdens het congres of daarna om het verhaal van je bedrijf te vertellen. 

Of het nu gaat om grote conferenties, zakelijke bijeenkomsten of intieme netwerkevenementen, ik heb de vaardigheden en ervaring om uw evenement in beeld te brengen. Door mijn creatieve benadering wordt het evenement met unieke en boeiende foto’s waarin de energie en emoties van het moment zijn vastgelegd. Ik begrijp het belang van discretie tijdens zakelijke evenementen daarom werk ik altijd onopvallend, zodat de gasten en sprekers zich comfortabel voelen. Het is logisch dat je na het evenement snel toegang wilt hebben tot het beeldmateriaal zodat je de foto’s snel kan delen. Daarom zal ik de foto’s snel na het evenement afleveren, zodat je de congresfoto’s kan inzetten zoals je dat wenst.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid dan kunt u contact met mij opnemen.

06-53298926
sjoerd@myeyes4u.eu

Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u productions
Studio: Looijerstraat 70A, 2512 DX Den Haag

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Bij alle actie's die ik als zelfstandig fotograaf en als prive persoon onderneem bedenk ik mij, kan het groener, duurzamer. En als dat nog niet kan, hoe kan ik ervoor zorgen dat het wel kan.

Onze partners