Sjoerd van der Hucht Fotografie - MyEyes4u

Adres

Looijerstraat 70a
2512 DX Den Haag

Telefoon 06-53298926

Website https://www.myeyes4u.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Portretfotografie,  interieur fotografie  zijn mijn specialiteiten

Ik werk als zelfstandig fotograaf. Mijn studio is gevestigd in het centrum van Den Haag. Hier kunt u langs komen voor het laten maken van een portret voor een publicatie, social media en personal branding. Maar ik kan ook bij u, uw bedrijf op locatie door heel Nederland langs komen.

Mijn eerste opdrachten bestonden uit het fotograferen voor diverse magazines. Zoals YES, Libelle, Viva, ANWB Verkeerskunde en andere magazines waar ik reportages en portretten op straat en in de studio voor maakte. Lokale magazine's, het Haags uitgaansmagazine “Doen!”, Het Straatnieuws, reportages van diverse festivals.

Tegenwoordig fotografeer ik voor bedrijven, (semi) overheid en vakbladen. Ik werk samen met communicatie adviseurs, marketing specialisten, concept bedenkers en interieur ontwerpers.

Portretfotografie - Ik heb veel ervaring met maken van portretten op locatie. Ook kan ik met een mobiele studio langs komen voor het maken van profielfoto's met een neutrale achtergrond. Mocht u na een sessie nog foto's van nieuwe medewerkers nodig hebben? Dan kan dat altijd bij mij in de studio. Portretfotografie maak ik voor interne- en externe publicatie's voor op het web of voor printed media. Personal branding fotografie kan ik ook verzorgen, op locatie en/of in de fotostudio

Interieur fotografie - Voor interieur ontwerpers, concept bedenkers en toeleveranciers maak ik interieur foto's van kantoren, winkels en horeca. Ook fotografeer ik regelmatig voor het MKB. Een combinatie van interieur fotografie met portretfotografie komt dan ook regelmatig voor.

Bedrijfsfotografie - Door jarenlange ervaring met portretfotografie, interieur fotografie en het maken van sfeer reportages voor magazines kan ik een compleet pakket aanbieden. Hiermee kan ik uw bedrijf in al zijn facetten goed in beeld brengen. Sinds kort behoort het maken van een korte video over uw bedrijf ook tot de mogelijkheden.

Evenementen fotografie - Professionele foto's van een congres, seminar, bedrijfsfeest of webinar. Door jarenlange ervaring bent u verzekerd van goed resultaat. De foto's worden snel geleverd. Indien nodig kan ik tijdens het evenement de foto's klaarmaken voor social media gebruik.

Naast fotografie in opdracht maak ik ook stockfoto's met diverse onderwerpen, voornamelijk in Nederland. Als u op zoek bent naar een foto voor een publicatie of print kunt u hier beginnen met zoeken. Mocht de foto die u zoekt er niet tussen zitten dan kunt u altijd contact opnemen.

 

Wilt u meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid dan kunt u contact met mij opnemen.

06-53298926
sjoerd@myeyes4u.eu

Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u productions
Studio: Looijerstraat 70A, 2512 DX Den Haag

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Bij alle actie's die ik als zelfstandig fotograaf en als prive persoon onderneem bedenk ik mij, kan het groener, duurzamer. En als dat nog niet kan, hoe kan ik er voor zorgen dat het wel kan.

Onze partners