Skyberate Internet Services BV

Adres

Julianaplein 44
7003 DW Doetinchem

Telefoon 0316 - 712 000

Website https://www.skyberate.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Jouw online succes is onze prioriteit. Met vijftien jaar ervaring in de hosting wereld weten wij altijd het maximale uit iedere website, webshop of applicatie te halen. Ons geoptimaliseerde hostingplatform is de beste keuze als je zoekt naar het beste resultaat! Met een gezellig team dat bestaat uit ervaren professionals met een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring weten we elk euvel te tackelen. Bij ons ben je geen nummertje, maar krijg je de service die je verdient!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2003

Milieubeleid

Skyberate onderneemt op een duurzame wijze met de focus op people, planet en profit. MVO is in de afgelopen jaren een onmisbaar onderdeel in ons bedrijf geworden. Op verschillende vlakken wordt in de bedrijfsvoering rekening gehouden met duurzaam ondernemen. Zo zijn wij in de afgelopen jaren onder andere aangehaakt bij verschillende maatschappelijke projecten. Lees hieronder hoe wij ons bezig houden met MVO:

Wij zijn Certified Partner van The Green Web Foundation. The Green Web Foundation is een initiatief dat zich inzet voor een groener internet. Onze Hardware staat in datacenters die enkel gebruik maken van groene stroom, opgewekt uit wind door windturbines. Voor de koeling van de servers maakt het datacenter gebruik van aircosystemen die gebruik maken van de buitenlucht om de temperatuur in het datacenter te koelen. Daarnaast zijn de servers afgesloten door middel van cold corridors die efficiënt omgegaan met gekoelde lucht om stroomverbruik te minimaliseren.

Daarnaast maken niet alleen de datacenters waar onze hardware staat gebruik van groene stroom, maar wij ook. Ons pand is voorzien van zonnepanelen zodat wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van ons bedrijf in de vorm van CO2-uitstoot reductie. Een groot gedeelte van ons pand is hierdoor al tijden zelfvoorzienend, en daar zijn we trots op.

En los van het verkleinen van onze eigen digitale footprint, proberen we ook op andere vlakken bij te dragen aan een schoner milieu en een betere leefomgeving. Skyberate ondersteunt plaatselijke initiatieven, zoals Doetebol. Doetebol biedt ouderen en kinderen een veilige en toegankelijke plek om met elkaar in contact te komen. In een digitale wereld is het belangrijk om de natuur niet alleen van achter je scherm te bekijken, maar ook door je eigen ogen. Wij voorzien de hosting voor Doetebol, kosteloos.

En als kers op de taart schenken we onze oude hardware aan goede doelen. Oude computers kunnen vaak voor 3/4 worden gerecycled en bevatten vaak nog veel waardevolle metalen. Zonde om dit te vernietigen als het voor iemand anders nog van waarde kan zijn.

Kijk gerust eens op onze website: https://www.skyberate.nl/over-skyberate/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen/

Twitter @skyberate

Onze partners