Skylift

Adres

Albert Plesmanstraat 24
3770 AG Barneveld

Telefoon 0342 - 425 500

Website http://www.skylift.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met tientallen jaren ervaring en meer dan 6000 liften in onderhoud, is SkyLift een van de grootste merkonafhankelijke dienstverleners op het gebied van bestaande liftinstallaties en een veelgevraagde partner voor projectmatig liftonderhoud. De specialisten van SkyLift verzorgen een goede, klantvriendelijke en betaalbare service voor alle typen liften. Deze service draait om flexibel maatwerk, snel aanwezig zijn bij calamiteiten en een transparante werkwijze.

Door periodiek uw liftinstallatie te laten controleren, kunnen complicaties vroegtijdig worden gesignaleerd en hersteld. Zo kunnen grootschalige reparaties voorkomen worden en verlengt u de levensduur van uw lift. Ook zorgen de liftexperts van SkyLift ervoor dat uw lift energiezuinig functioneert, uiteraard zonder in te leveren op comfort of veiligheid. Een serviceovereenkomst met SkyLift garandeert een vast aantal onderhoudsvisites per jaar, waarbij technici gespecialiseerd in liftonderhoud uw liftinstallatie controleren en afstellen.

Naast een effectieve doorstroom, is een goede lift tevens het visitekaartje van een gebouw. Is uw liftinstallatie verouderd? Na de kwaliteitsupgrade van SkyLift voldoet uw lift weer aan de technische en esthetische normen van nu.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

SkyLift is een solide partner als het gaat om een gezonde en optimale liftexploitatie. Met oog voor duurzaamheid, helpt SkyLift u besparen op de directe en indirecte kosten van uw liftinstallatie. Denk aan een lager energieverbruik en langere levensduur.

Twitter @SkyLiftservice

Onze partners