Smaackmakers Incorporated

Adres

Oudezijds Voorburgwal 326
1012 GM Amsterdam

Telefoon 06 543 66 200

Website http://www.smaackmakers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Smaackmakers

Wij zijn Smaackmakers. Wij werken met veel passie aan een duurzamere en gezondere voedselomgeving, die meerwaarde creëert voor gezondheid, organisatie én klimaat. Dat doen we door onze opdrachtgevers te begeleiden naar een duurzaam, gezond, circulair voedselaanbod, waarmee zij meerwaarde kunnen creëren. Zoals voor werkgevers; een hogere medewerkerstevredenheid, - productiviteit en betrokkenheid. Of voor horeca; het aantrekken van nieuwe of behouden van bestaande gasten. Of voor gemeenten, scholen en ziekenhuizen; door doelstellingen op gezondheid en duurzaamheid te realiseren en, uiteindelijk kosten te besparen!

Wat doet Smaackmakers?

Hoe? We bieden adviestrajecten (van aanbesteding tot implementatie en alles daartussen); trainingen en workshops (mentaliteitsverandering, basiskennis en -begrip van wat duurzaam voedsel is en waarom het belangrijk is, tot vaardigheden- en kookworkshops voor uitvoerend personeel); impactmetingen en tevredenheids metingen; trendtours en lezingen. Dit doen we op basis van 6 jaar ervaring en onze diverse tools, zoals; het 10-stappenplan©; de 10 Future Proof Food Principes©, het Groei Impact Model. Hiermee zorgen we dat onze opdrachtgevers voorop kunnen blijven lopen op het gebied van duurzaamheid en voedsel, door hun stappen richting een duurzamer, gezonder en gewaardeerd aanbod.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Waarom Smaackmakers?

Met 6 jaar ervaring in het verduurzamen en gezonder maken van horeca en catering, heeft Smaackmakers holistische kennis opgebouwd. We hebben een visie van hoe een duurzaam en gezond aanbod eruitziet, dat aanspreekt bij de gast, de gezondheid ten goede komt, voedselverspilling en milieu impact verlaagt en dat een duurzamer voedselsysteem stimuleert.

Onze focus op voedsel heeft een reden: De impact die wij hebben op de aarde, ook wel de voetafdruk genoemd, wordt voor het grootste deel bepaald door wat we eten, namelijk 34%! Én: eten is iets dat we allemaal doen, elke dag, meerdere keren per dag. Dat betekent dat we met kleine aanpassingen in ons eigen leven, grote impact kunnen maken. Daar willen wij, samen met zoveel mogelijk organisaties, aan bijdragen!

Twitter @smaackmakers

Onze partners