Smoek wonen

Adres

Groenestraat 266
8261 VN Kampen

Telefoon 0612688905

Website http://www.smoekwonen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Smoek wonen is een unieke woning decoratie, lifestyle en cadeau winkel met veelal unieke producten. Wij geloven in hergebruiken van artikelen, producten die handgemaakt zijn, natuurlijke en duurzame spullen en natuurlijk zo veel mogelijk een eerlijke prijs voor de producent.

Bij ons kunt u terecht voor duurzame meubels, voor dat handgemaakte lampje uit Turkije of die heerlijke pashmina sjaal uit India. Ons assortiment bestaat uit diverse meubels waaronder de scrapwood collectie van Otentic (sloophout meubelen), industriële woon accessoires en aankleding van over de hele wereld. Doordat wij dit bedrijf gestart zijn vanuit een passie voor fijne, eerlijke en unieke artikelen, wisselt ons aanbod veelvuldig en proberen we altijd weer nieuwe ideeën te brengen. 

Een deel van onze artikelen importeren we zelf en een deel komt via partners van ons, echter zoveel mogelijk op basis van eerlijke handel en zorg voor de natuur.

Winkelen en bestellen gaat bij Smoek veilig en eenvoudig, u kunt terecht in onze winkel in Kampen (op afspraak en vaak op zaterdag). Bij de webshop waar u veilig en vertrouwd via Ideal kunt betalen, en op een van de beurzen of fairs waar we staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid bij u langs te komen. Via een online programma kunnen wij vele producten aan u digitaal laten zien.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Onze producten worden geselcteerd op duurzaamheid, wij bundelen zendingen vanuit verre landen om op die manier uitstoot te verminderen.

Daarnaast hergebruiken wij al het verpakkingsmateriaal en gebruiken zoveel mogelijk snel afbreekbare verpakkingsmaterialen.

Twitter @smoekwonen

Onze partners