Sneeboer Trading bv

Adres

De Tocht 3c
1611 HT Bovenkarspel

Telefoon 0228-511365

Website http://www.sneeboer.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het kenmerk van Sneeboer is de synergie tussen nieuw en oud. De ambachtslieden bij Sneeboer zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, streven ernaar om nieuwe innovatieve gereedschappen te ontwikkelen, verbeteringen door te voeren op gereedschappen die hun waarde door de jaren heen bewezen hebben en vergeten gereedschappen te laten herleven.

Bekwame ambachtslieden gebruiken traditionele technieken om nieuwe ideeën te realiseren en nieuwe markten en moderne productiemethoden worden continu onderzocht en geëvalueerd. De vierde generatie van de Sneeboer dynastie wordt klaargestoomd om de Sneeboer synergie van traditie en innovatie voort te zetten met daarbij altijd het motto van de oprichter Arie Sneeboer in het achterhoofd:’Ik weet hoe het beter kan’. Net als de bekende uitspraak:’’Wie ooit een Sneeboer in zijn handen heeft gehad wil nooit meer iets anders.’’

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1913

Milieubeleid

Afvalbeheersing, milieuvriendelijke afbreekbare middelen gebruiken daar waar mogelijk en dit steeds weer onder de aandacht houden en brengen met al onze medewerkers.

Twitter @Sneeboer

Onze partners