SOaP7

Adres

De Biotoop, Kerklaan 30
9751 NN Haren

Telefoon 06-133 944 26

Website http://www.soap7.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Natuurlijke, handgemaakte zeep SOaP7 voor alle huidtypes

SOaP7 is een kleine zeepfabriek waar natuurlijke zepen op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Met 1e kwaliteit grondstoffen, indien mogelijk biologisch en zonder conserveermiddelen.
Ik gebruik geen synthetische ingrediënten, wél veel olijfolie. Mijn milde zepen zijn het allerbeste voor een gevoelige en (zeer) droge huid.

Handgemaakte natuurzeep
Het grootste verschil met fabriekszeep is dat handgemaakte natuurzeep geen ingrediënten uit de petro-chemische industrie bevat. Geen conserveermiddelen, schuimverbeteraars, stabilisatoren, geur- en kleurstoffen; dé veroorzakers van huidirritaties.

De heilzame zepen worden op ambachtelijke manier gemaakt, met veel geduld en liefde.
Bovendien blijft de glycerine die bij het chemische proces van zeepmaken ontstaat, tijdens het ambachtelijk verzepingsproces in de zeep bewaard. Glycerine is een vochtvasthoudend middel en heeft een verzachtend effect op de huid. Bij fabriekszeep wordt de glycerine afgeroomd en als bijproduct verkocht.
Natuurlijke zeep is goed voor de gezondheid van de mens en het belast het milieu minder zwaar.

Huidverzorgend
De natuurlijke zepen van SOaP7 bestaan voor tenminste 50% uit olijfolie, daarnaast worden verschillende huidverzorgende oliën gebruikt voor verzachtende en rijke schuimvorming.
Geur en kleur: alles is plantaardig en puur, en indien mogelijk biologisch.
Etherische oliën zorgen voor een subtiele geur en elk ingrediënt voegt iets toe aan het heilzame karakter van de zeep.

Op het etiket staan de ingrediënten vermeld: de eerstgenoemde - het grootste aandeel. Zo kunt u altijd nagaan wat er precies in de zeep zit. Geen parabenen, EDTA, E-nummers, nep-parfum.......!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Natuurlijke grondstoffen, geen plastic verpakkingen, geen micro-beads, geen dierlijk vet.

Twitter @margot_soap7

Onze partners