Solar Compleet

Adres

Keyserswey 52
2201 CX Noordwijk

Telefoon 085 065 46 23

Website http://www.solarcompleet.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Nederland heeft zich gecommitteerd aan de afspraken van het klimaatakkoord van Parijs. Dit betekent dat we voor één van de grootste maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen ooit staan: in 2050 moeten we beschikken over een schoon, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem met een CO2 uitstoot van bijna 0.

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie. In de woningbouw kan door de slimme toepassing van innovatieve technologieën het stroom- en gasverbruik nu al bijna tot 0 teruggebracht worden, terwijl tegelijkertijd een verbetering van het wooncomfort en gebruiksvriendelijkheid binnen de mogelijkheden ligt.

Dankzij onze innovatieve en flexibele instelling kunnen snel en marktgericht nieuwe producten ontwikkelt en aangeboden worden, met als doel de markt te bedienen van financieel aantrekkelijke en betrouwbare duurzame technologie. Wij vinden dat investeren in een duurzame woonomgeving en in duurzame processen nodig maar ook rendabel is. Vroeg of laat draait Nederland volledig op duurzame energie. Voor ons kan de transitie niet snel genoeg gaan!

Wat doen wij
Duurzame technologieën en systemen zijn voorhanden in alle soorten, maten en prijzen, maar ieder gebouw is anders en elke gebruiker heeft specifieke wensen en eisen. Solar Compleet denkt mee met specialisten als: aannemers, projectontwikkelaars, installateurs en woningcorporaties en voorziet hen van deskundig advies voor het beste systeem in elke specifieke situatie. Daarnaast weet Solar Compleet consumenten aan een kundige installateur te koppelen.

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, energieneutraal ontwerpen of bouwen, we hebben een grondige kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame technologieën. Solar Compleet denkt graag mee en presenteert een oplossing die bestaat uit een combinatie van duurzame systemen en technologieën.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners