Solarus Sunpower BV

Adres

Newtonweg 20
5928 PN Venlo

Telefoon 077 302 09 88

Website http://solarus.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Solarus is een internationaal en innovatief bedrijf op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hybride zonnecollectoren: de PowerCollectorTM en geïntegreerde maatwerkoplossingen op het gebied van zonne-energie.

Hybride betekent dat de PowerCollectorTM zowel electriciteit (photovoltaic (PV)) en warmte (termal (T)) levert.

Solarus Sunpower B.V. is opgericht in 2006. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Venlo, Nederland. Daarnaast hebben we een R&D locatie in Zweden en een verkoopkantoor in Zuid-Afrika. Wij opereren wereldwijd op het gebied van productontwikkeling, assemblage, distributie en assemblage. Hiermee bieden we innovatieve lokale oplossingen voor lokale behoeften.

Solarus is een B-Corp bedrijf.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Energieschaarste tegengaan door duurzame energie en warmte te bieden voor een betaalbare prijs.

Bijdragen aan vermindering van klimaatverandering door de afhankelijkheid van fossiele brandstof te verminderen door gebruik te maken van C-PVT technologie.

Bijdragen aan de vermindering van luchtvervuiling in ontwikkelingslanden door waterverwarming met steenkool en biomass te verminderen.

Creëren van lokale werkgelegenheid in ontwikkelingslanden in verkoop, distributie en installatie.

Uitgangspunt in ons productie- en distributieproces is om te werken met lokale business partners en reduceren we transport en creëren we lokale werkgelegenheid.

 

Onze partners