SOLARWATT Benelux

Adres

De Prinsenhof 1.05
4004 LN Tiel

Telefoon 0344 767 002

Website https://www.solarwatt.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van 's werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Meer dan 300 mensen over de hele wereld werken aan jouw energietoekomst.

Naast het Duitse hoofdkantoor in Dresden hebben we ook dochterondernemingen in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Installateurs en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van onze SOLARWATT producten.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1993

Milieubeleid

Onze statement is onze missie "power to the people". Als enige Duitse zonne-energie systeemaanbieder leveren wij alle essentiële componenten voor energieautonomie en dit alles op topkwaliteit. Met gericht onderzoek en ontwikkeling. Voor een groenere toekomst. Door onze kerncompetenties op het gebied van energie opwekking, zonne-energie, energiemanagement en zonne-energie opslag te combineren, krijg je een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid.

Innovatieve en hoogwaardige producten

Al in 1998 hebben we de glas- en glastechnologie als nieuwe norm voor zonnepanelen ingevoerd. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door de lange levensduur, extreme robuustheid en hoge rendementen. Decennialange ervaring en de modernste productienormen zorgen voor topkwaliteit bij elektriciteitsopwekking.

Onze intelligente EnergyManager optimaliseert het gebruik van uw zonne-energie systeem vanaf het dak. De EnergyManager meet, schakelt en visualiseert alle aspecten van uw zonnepanelen installatie en de elektrische apparaten in het huishouden.

Thuisaccu's zorgen voor een verregaande zelfvoorziening met zonne-energie. Zonne-energie die overdag wordt opgewekt, is 's avonds en 's nachts beschikbaar. In 2015 ontwikkelden we de MyReserve, het meest economische en veilige energieopslagsysteem dat destijds een revolutie in de markt teweegbracht. In 2016 werden de accuspecialisten van e-Wolf in Frechen geïntegreerd in de SOLARWATT-groep. De opslagdeskundigen die daar werken hebben ervaring opgedaan in de Formule 1 bij het efficiënt opladen en ontladen van batterijgeheugens. Met als resultaat energieopslag van superieure klasse. Niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook financieel waardevol.

Ondanks de voortdurende uitbreiding van de productportfolio blijft het bedrijf trouw aan zijn principes: alle producten worden in Duitsland gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit.

Twitter @solarwattnl

Onze partners