Soly

Adres

Eemsgolaan 5
9727 DW Groningen

Telefoon 085 401 7000

Website https://soly.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zien de toekomst zonnig tegemoet
Fossiele brandstoffen hebben ons veel gebracht, maar tegen een prijs. Ze hebben hun tijd gehad. Waar stappen we op over? Dat is de grote vraag. Voor de natuur is de zon altijd al de grootste energieleverancier geweest. Ze is onze schoonste en meest toegankelijke bron. Ze geeft de meeste energie, letterlijk en figuurlijk. Ze vervuilt onze horizon niet, maar trakteert ons op magische zonsop- en ondergangen.

Zoals onze aarde om de zon draait, draait ook bij Soly alles om de zon.

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Of je nu zonnepanelen hebt of niet. En nu we daar dicht bij zijn, beseffen we dat er een groter doel is. Binnen tien jaar kunnen we de zon als energiebron weer op 1 hebben. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. Doe je mee om de zon weer op 1 te krijgen? Het kan. 

Zonne-energie voor iedereen beschikbaar
Soly (voorheen: enie.nl) is in 2013 opgericht met één doel: zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Wij grijpen de uitdagingen van de energietransitie met beide handen aan om met zijn allen zo snel mogelijk te kunnen genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie.

Als klant van Soly ben je onderdeel van een betrokken community met meer dan 20.000 huishoudens en bedrijven, die zich net als jij inzetten voor een duurzame toekomst. 

Niet alleen de beste van de wereld, maar ook de beste voor de wereld

Wij zijn een B Corp-gecertificeerde onderneming. Dat zie je niet alleen aan het B Corp-certificaat op onze uitingen, dat merk je aan alles wat we doen. We zetten extra stappen voor het milieu, sociale gelijkheid, onze medewerkers en zijn transparant in ons beleid. Hierdoor brengen we onze missie en winst met elkaar in evenwicht. Lees op onze B Corp pagina alles over wat B Corp zijn voor ons betekent.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners