Sparkle 4 All

Adres

Zuiderkerkstraat 8
1601 AA Enkhuizen

Telefoon 0616562775

Website http://www.sparkle4all.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Als 'organic' schoonheidsspecialist werk ik met uitsluitend biologische producten aan huidverbetering, massages, make-up adviezen en voedingsadviezen. 
Niet alleen effectieve huidverbetering, maar ook tijd en aandacht voor de klant staan voorop. Er word hier tijdens een behandeling niemand anders te woord gestaan dan de client zelf en standaard een kwartier extra voorbereidingstijd en aankleedtijd opgeteld. Kwaliteit boven kwantiteit dus.

Veel huidproblemen zijn ontstaan door jarenlang gebruik van ongezonde cosmetica, de intensieve reinigingsmethodes en kwetsende scrubproducten. Geheel geïndoctrineerd door de cosmetica industrie hebben wij letterlijk en figuurlijk onze huid 'om zeep gebracht' waardoor we nog meer 'lapmiddelen' denken nodig te hebben. Bovendien zit er op cosmetica een enorme marge, we betalen er zeker 10 maal te veel voor.

Deze cirkel wens ik te doorbreken. Minder is meer! 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

In de beauty branche valt nog heel veel te verbeteren aangaande milieuvriendelijk en gezond ondernemen. Er wordt gigantisch veel water ten overvloede verbruikt, eindeloos veel schoongemaakt met aggresieve schoonmaakmiddelen en oneindig veel textiel gewassen. Disposables zoals watten, tissues en wattenstaafjes zijn van 'foute' katoen en plastic vervaardigd. En dan nog de bergen 'foute' katoenen handdoeken die meestal wit zijn, aldus heet worden gewassen en tot overmaat van ramp worden gebleekt....

Daarnaast kom je als schoonheidsspecialist, maar ook als consument, continu in aanraking met cosmetica die boordevol giftstoffen zitten zoals hormoonverstorende stoffen, chemicalien zoals aceton, waterstof peroxide, formaldehyde, parabenen, ftalaten, agressieve lijmen, enzovoort....

Werk aan de winkel dus!

SPARKLE PURE
Naast de huidige werkzaamheden ben ik een biologisch salonmerk, genaamd 'Sparkle Pure', aan het ontwikkelen. Geheel met behandelprocedures en duurzame trainingsprogramma's zal dit merk hopelijk begin 2020 op de markt worden gebracht.
Doel is ook om gezonde en betaalbare cosmetica voor iedereen mogelijk te maken. Sparkle 4 All!

Milieukeurmerken

Onze partners