Stafier Solar Systems B.V.

Adres

Marconistraat 35-37
6902 PC Zevenaar

Telefoon 0316-340403

Website http://www.stafiersolar.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Stafier Solar Systems is dé specialist in de ontwikkeling, productie, advisering en levering van dakgeïntegreerde zonnepaneeloplossingen. Deze panelen zijn
dakpanvervangend waardoor ze worden verzonken in de dakbedekking. Ze volgen daarbij perfect de dakpanlijn en vormen zo een naadloos geheel met dak en dakpannen waardoor een esthetisch mooier beeld ontstaat. Deze panelen zijn TÜV gecertificeerd, technisch superieur
en uitvoerig getest op het gebied van opbrengst, waterdichtheid, stormbestendigheid en duurzaamheid.
De aluminium onderframes worden specifiek aangepast aan een bijzonder groot aantal typen dakpannen om zo de perfecte integratie te kunnen garanderen. 
Voor de wat grotere projecten bestaat er de mogelijkheid om een speciaal zonnepaneel te ontwikkelen voor een dakpan die nog niet in het portfolio voorkomt. Hiervoor beschikt Stafier Solar Systems over een eigen R&D-afdeling waar wensen van de klant worden vertaald in maatoplossingen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

In de onderframes zijn ventilatiegaten aangebracht die voorzien in natuurlijke ventilatie onder de zonnecellen waardoor een maximaal rendement wordt gegarandeerd. Er is gezocht naar de juiste balans tussen de benodigde ventilatie en regendichtheid. De panelen mogen niet te warm worden want dat leidt tot rendementsverlies.

Zonnepanelen worden vaak als 'lelijk' omschreven en zouden de esthetiek van gebouwen en landschap verstoren. Dakgeïntegreerde panelen zijn dat niet en bij uitstek geschikt voor toepassing op monumentale gebouwen.

De zonnepanelen van Stafier Solar Systems zijn TÜV-gecertificeerd. Het bedrijf is ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd en lid van branche-organisatie Holland Solar.

Twitter @stafiersolar

Onze partners