Steamteq / The Steamcompany

Adres

Koldingweg 9
9723 HL Groningen

Telefoon 0851300910

Website http://www.steamteq.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

SteamteQ, de meest innovatieve leverancier van stoomstofzuigers en stoomreinigers. Opgericht in 1997 en houdt zich sindsdien uitsluitend bezig met het reinigen middels stoom en de verkoop van uiterst hoogwaardige en gebruiksvriendelijke stoomstofzuigers en stoomreinigers. Wij zijn inmiddels toonaangevend als het gaat om stoomstofzuigers en stoomreinigingsapparatuur en leveren aan zowel bedrijven alsook aan particulieren. Onze toegevoegde waarde bestaat uit kennis, vriendelijkheid en snelle, goede service.

The Steamcompany is een innovatief en duurzaam stoomreinigingsbedrijf. Door de inzet van mobiele bedrijfswagens die zijn uitgerust met verschillende stoommachines, kan iedereen rekenen op maatwerk. Particulieren met auto, bank of tapijt, en instellingen zoals ziekenhuizen, sportscholen, kinderdagverblijven en hotels kunnen bij The Steamcompany terecht voor al hun schoonmaakwerk.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

Stofzuigen, dweilen, schrobben en drogen in één handeling!  Zonder chemie!
Onovertroffen kwaliteit, zowel in de gebruikte onderdelen, tools, gebruiksvriendelijkheid alsook het design van de machines en natuurlijk de gebruikte materialen, zoals de rvs behuizing en koperen aansluitingen. Onze machines zijn zeer eenvoudig te bedienen en multifunctioneel inzetbaar. Ze kunnen stofzuigen, water-zuigen en zijn voorzien van een stoomreiniger welke onder hoge druk zeer hete, maar droge stoom injecteert in het te behandelen oppervlak. Dit eventueel met de toevoeging van (heet) water of (heet) water en detergent. Het vuil wordt vervolgens direct opgezogen en afgevoerd naar de vuilwatertank.
Een droog en schoon oppervlak blijft achter. Als enige ter Wereld zijn de Blue Evolution modellen uitgevoerd met een UVC-lamp in de vuilwatertank, waardoor alle bacteriën die de reis naar deze tank hebben overleefd alsnog worden gedood en schone lucht is dan ook het enige dat de machine weer verlaat. De hoogste en onovertroffen graad van hygiëne! Zeer geschikt voor onder ander de foodindustrie en HoReCa.

In 2013 heeft The Steamcompany subsidie ontvangen van het Programma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen , een initiatief van de Provincie Groningen. Wij zijn bijzonder blij met deze erkenning van de innovatieve en duurzame kracht van The Steamcompany.

Wie voor The Steamcompany kiest, kiest voor groen. Bij stoomreiniging is het waterverbruik minimaal en wordt het gebruik van chemicaliën aanzienlijk gereduceerd. Dat is goed voor mens en milieu, in tegenstelling tot de traditionele schoonmaakmethodes.

Duurzaam reinigen is in de bedrijfsvoering van The Steamcompany ook gekoppeld aan duurzaam rijden. De bedrijfswagen rijdt op groen gas (CNG), en met diezelfde schone brandstof wordt de generator aangedreven waarmee de stoom wordt opgewekt. Dit concept is ontwikkeld door The Steamcompany. In tegenstelling tot veel concurrerende bedrijven maken wij geen gebruik van diesel als brandstof. Het unieke mobiele concept van The Steamcompany zorgt voor duurzame mobiliteit in het kwadraat!

Twitter @TheSteamcompany

Onze partners