Stoerrr - design

Adres

Texellaan 12
5691 ZM Son en Breugel

Telefoon 06 53532173

Website https://www.stoerrr.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Design for kids - stoer spelen en leven

Stoerrr ontwerpt producten voor kinderen die echt waarde hebben. Producten die staan voor duurzaamheid, speelsheid en kwaliteit. Producten die stoer, functioneel en mooi zijn. De speelproducten bezitten een hoge speelwaarde, maar wij vinden ook dat deze voor ouders/begeleiders aantrekkelijk moeten zijn. Ouders mogen van ons ook meespelen of natuurlijk vanaf de zijlijn genieten van het spelend kind.

De ontworpen producten van Stoerrr hebben een duurzaam karakter, dat wil zeggen dat we kijken naar de gebruikte materialen (hout afkomstig van beheerde bossen met een FSC keurmerk, biobased plastics, hergebruikte materialen e.d.), ook moet een product een lange tijd meegaan, eventueel doorgegeven worden aan de volgende generatie.

Het project 8 Green arms heeft de ambitie om tot een sociaal en duurzaam bedrijf uit te groeien. 8 Green arms ontwikkelt nieuwe producten met hulp en betrokkenheid van diverse mensen en instanties.

  • Ontwikkeling van nieuwe producten (speelproducten en woonproducten) uit bestaande producten die weggegooid worden, omdat ze niet meer functioneren vanwege beschadiging of gewoonweg kapot zijn. (samenwerking met diverse ontwerpers).
  • Ontwikkeling van slimme speelgoed producten met een technisch innovatieve inslag, waarbij eco-materialen ten grondslag ligt voor de bouw van deze producten. (samenwerking met hogescholen, universiteiten, bedrijven, ingenieurs, ontwerpers, onderwijzers , pedagogen, psychologen etc.)
  • We willen een locatie waar de distributie en productie plaatsvindt in Nederland (bij voorkeur in Noord,- of Oost-Brabant), in samenwerking met bijvoorbeeld een bestaande sociale werkplaats/atelier of gelijksoortige ingerichte werkruimte in een inspirerende omgeving. Op deze locatie vinden tal van evenementen plaats, zoals festivals, organisatie van de Green kids lab in combinatie met workshops. Deze locatie heeft een educatieve functie en is open voor publiek, een Design & Art educatie centrum voor kinderen + een werkplaats voor mensen die met handen willen werken (geen stempel zoals “mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt” of “uitkeringsgerechtigden”), een speelplaats en educatieve activiteiten voor kinderen.

Schroom niet om even te mailen of te bellen als u wilt meedenken of zelfs wilt participeren om 8 green arms vorm te geven...

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners