Stoffels Bleijenberg Breda

Adres

Paardeweide 12
4824 EH Breda

Telefoon 076-5496500

Website http://stoffelsbleijenberg.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Dé schoonmakers uit Zeeland
No-nonsense, hardwerkend, duurzaam en vriendelijk. Dat is Stoffels Bleijenberg. Met meer dan 1.200 medewerkers, ruim 1.000 objecten en drie vestigingen in Terneuzen, Vlissingen en Breda, komt u ons overal tegen in de regio. Een regio die ons in de genen zit.
Omdat we al 90 jaar in de regio werkzaam zijn, kennen wij onze klanten. Samen met hen zorgen we er voor dat onze dienstverlening beter en beter wordt. We zijn ambitieus, groeien graag samen met de klant en leren van onze fouten. Zo zijn we continu in beweging, maar wel altijd vooruit.

Heldere werkwijze

  • Stoffels Bleijenberg voert uit, maar geeft ook gevraagd en ongevraagd advies
  • Onze klanten hebben één vast contactpersoon die het personeel aanstuurt en controleert
  • Er wordt een logboek van onze werkzaamheden bijgehouden
  • Er vinden periodiek voortgangsgesprekken plaats

Stoffels Bleijenberg is onderdeel van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten, de gezondheidszorg en de publieke sector. De totale gemanagede omzet over 2012 bedroeg € 1.088 miljoen. Met bijna 50.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, Zwitserland, België, Duitsland en Frankrijk.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Stoffels Bleijenberg is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat met 40.000 medewerkers in 7 landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. Net als Vebego streeft Stoffels Bleijenberg voortdurend naar een situatie waarin recht wordt gedaan aan mensen, milieu en maatschappelijke rechtvaardigheid. Dit vertaalt zich in onze aandacht voor onderwerpen als kwaliteit, arbo, gezondheid en milieu. Zo worden onze medewerkers getraind om ergonomisch verantwoord te werken en heeft het gebruik van Ecolabel-producten onze voorkeur.

Wij zien graag dat onze medewerkers gezond en met veel plezier aan het werk gaan. Dat geldt ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook hen bieden wij graag een fijne werkplek. Voor onze medewerkers staan alle ontwikkelmogelijkheden open. Ook krijgen onze medewerkers de kans vrijwilligerswerk te doen wanneer zij op deze wijze hun betrokkenheid willen tonen. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid actief mee te werken aan de projecten van Vebego Foundation, zoals het bouwen van huizen in Zuid-Afrika. Want maatschappelijke betrokkenheid is bij ons nu eenmaal een zaak van iedereen.

Schoonplein.nl
Stoffels Bleijenberg biedt haar opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein wil Stoffels Bleijenberg op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor haar scholen doen.

SchoonPlein is een lesproject voor basisscholen, waarin kinderen aan de slag gaan met het thema ‘leren en leven in een schone omgeving’. Tijdens het project komen kinderen op een creatieve en speelse manier in aanraking met opruimen en schoonmaken. Door deel te nemen aan SchoonPlein worden kinderen zich meer bewust van het belang van een schone omgeving en leren ze hoe zij hieraan kunnen bijdragen. SchoonPlein laat zien dat het schoonhouden van de school iets is wat je samen doet.

De schoonmakers van de school zijn actief bij het project betrokken als expert op het gebied van opruimen en schoonmaken. Zij komen in de klas vertellen over hun dagelijkse werk en beantwoorden de vragen van de kinderen. Op deze manier leren kinderen meer over het vak van de schoonmaker en krijgen onze medewerkers de waardering die zij verdienen.

Twitter @SBmensen

Onze partners