Studio Van der Park

Adres

Rederijkerstraat 7
5663 EP Geldrop

Telefoon 06-24184787

Website https://studiovanderpark.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ik ben Marije van der Park en vind het geweldig als ik mensen en organisaties mag begeleiden om zich meer verbonden te voelen met de natuur en zichzelf zodat zij verschil maken in de wereld! 

Meer verbinding met de natuur, dat is wat ik stimuleer. En dat doe ik door mijn klanten te leren wat de natuur, hun tuin, nodig heeft en wat zij zelf nodig hebben om te bloeien en te groeien vanuit eigen kracht! In verbinding met jezelf en de natuur brengt je overvloed. Overvloed vanuit verbinding zorgt voor meer opbrengst uit je tuin, meer voldoening en aandacht voor de aarde en mensen om je heen.

Mijn motto is practice what you preach of te wel geef het goede voorbeeld en leer door te ervaren met hoofd, hart en handen. Omdat ik zelf ontwerper, permaculturist, ondernemer, moeder en yogi ben ken ik de uitdagingen in het dagelijks leven. Mijn eigen ervaringen en best-practises gebruik ik in de begeleiding van mijn klanten.

En… Ik ben getrouwd met Latu en moeder van 2 schitterende kinderen.

Succes in verbinding!

Hartegroet, 

Marije

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Binnen de Studio en bij alle opdrachten kijken we waar we op basis van zorg voor de aarde, zorg voor de mensen en het delen van overvloed verschil kunnen maken. De balans is niet altijd hetzelfde, kijkend naar de vraag, opdrachtgever, budget en mogelijkheden is het altijd een mooie uitdaging. Biologisch plantgoed, zaaigoed en aarde is hierbij het uitgangspunt. Of wat lokaal mogelijk is.

Zoveel mogelijk werken we digitaal en waar nodig gebruiken we gerycled papier. Voor vervoer kiezen we zoveel mogelijk  het openbaar vervoer en de fiets. Ons kantoor heeft een kleine voetafdruk.

Twitter @MvdPark

Onze partners