Studio Van der Park

Adres

Rederijkerstraat 7
5663 EP Geldrop

Telefoon 06-24184787

Website https://studiovanderpark.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Je Gezonde Tuin

Is jouw tuin al onderdeel van je familie, je buurt, je bedrijf of je school? Wil je meer dieren in je tuin? Ben jij op zoek naar een eetbare, groene oase midden in de stad?

Laat mij, Marije (ontwerper, permaculturist en yogi) je helpen om de connectie met je tuin te versterken. Ik ontwerp en creëer paradijzen in de vorm van eetbare bostuinen, groene schoolpleinen, gezonde parken en eetbare plantsoenen. Kleine natuur in je buurt om van te genieten en te oogsten voor mens en dier. Dat maakt je gezonder, gelukkiger, creatiever en meer verbonden en in harmonie met de natuur. 

Ontwerpen en adviseren over bostuinen, ecosystemen en eetbare openbare ruimtes is wat ik doe. Daarnaast geef ik verschillende cursussen, zoals Verbinding Mens en Natuur om je in contact te brengen met je eigen tuin en workshops over bostuinen, composteren en wildplukken.

Ik doorliep verschillende leerscholen zoals de Design Academy, een permacultuur-training en de lerarenopleiding Kundalini-yoga. Neem contact met mij op voor meer informatie. Goed voor jou en de aarde!

En… Ik ben getrouwd met Latu (werkhanden) en moeder van 2 schitterende kinderen.

Succes met verbinding in je tuin!

Zonnegroet, 

Marije

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Binnen de Studio en bij alle opdrachten kijken we waar we op basis van zorg voor de aarde, zorg voor de mensen en het delen van overvloed verschil kunnen maken. De balans is niet altijd hetzelfde, kijkend naar de vraag, opdrachtgever, budget en mogelijkheden is het altijd een mooie uitdaging. Biologisch plantgoed, zaaigoed en aarde is hierbij het uitgangspunt. Of wat lokaal mogelijk is.

Zoveel mogelijk werken we digitaal en waar nodig gebruiken we gerycled papier. Voor vervoer kiezen we zoveel mogelijk  het openbaar vervoer en de fiets. Ons kantoor heeft een kleine voetafdruk.

Zelf hebben wij geen mileukeurmerk nodig maar werken wel met zoveel mogelijk biologisch dynamisch zaaigoed en ekologisch/biologisch plantgoed en aarde/bladcompost en mulch. daarnaast werken we zelf op basis van permacultuur om te zorgen voor een zo gezond mogelijk ecosysteem.

Milieukeurmerken

Twitter @MvdPark

Onze partners