Sustainable Marketing

Adres

Van Walbeeckstraat 83-1
1058 CL Amsterdam

Telefoon 06-43020220

Website http://www.sustainablemarketing.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sustainable Marketing.nl helpt klanten te kijken naar het hart van de onderneming en met het assortiment meer waarde te creëren voor consument én samenleving. Zo ontwikkelt de onderneming het fundament voor bestaansrecht waardoor bewuste merken gezond kunnen groeien.

Deze tijd van verandering vraagt om verantwoordelijkheid te nemen voor de impact op de samenleving en bewust om te gaan met grondstoffen, middelen en mensen. Dit vereist onze blik te verruimen en creatiever kansen te benutten.

Sustainable Marketing.nl neemt al deze aspecten mee en werkt samen aan een duurzame resultaatgerichte product- en marktaanpak op project- of advies basis. Met als doel winst te realiseren voor onderneming, consument én samenleving.

Benieuwd? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Sustainable Marketing.nl is ontstaan met de overtuiging dat we veel bewuster, efficiënter en creatiever kunnen werken. Bij elke keuze is er rekening gehouden met het ecologisch-, sociaal- en economisch belang. Hier is meer te lezen over het MVO-beleid: http://sustainablemarketing.nl/mvo-beleid/

Twitter @fleurinspired

Onze partners