Synorga Groep B.V.

Adres

Deventerseweg 1
2994 LE Barendrecht

Telefoon 088 796 67 42

Website http://www.synorga.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektrotechniek, beveiliging, telecommunicatie, beheer, inspectie en onderhoud. In al deze deelgebieden staat u als opdrachtgever centraal: uw comfort, veiligheid, rendement en efficiency staan voorop. Dit houdt Synorga Groep altijd in de gaten wanneer u uw wensen kenbaar maakt.

Door elkaar goed te leren kennen in een vroeg stadium, wordt gestreefd naar een langdurige relatie met u als opdrachtgever. De beste manier om samen met Synorga Groep tot de oplossing te komen die u voor ogen heeft. U heeft met Synorga Groep een partner in huis die staat voor wat u wilt, vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering en ook nog lang daarna.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @Synorgagroep

Onze partners