't Tuinpaleis

Adres

Goudwerf 11a
6641 TE Beuningen

Telefoon 024 711 4013

Website http://www.hettuinpaleis.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

HetTuinpaleis.nl is klein begonnen door persoonlijke interesse in kassen. We hebben ooit een proefmodel kas geimporteerd en de prijs/kwaliteit verhouding was prima. Inmiddels hebben we ons assortiment uitgebreid met schuren en overkappingen. Dit betreft metalen thuinhuisjes en alluminium overkappingen. Naast de kweekkassen worden de stalen schuurtjes en aluminium terrasoverkappingen inmiddels veel verkocht.

Ons magazijn is gevestigd in Beuningen (Gld). Vanuit ons magazijn verzorgen we de verzendingen per pakketdienst en eigen koerier. Het kweken van eigen groenten en fruit met een hobbykas is natuurlijk goed voor het mileu. Daarnaast is het gezonder en smaken groeten en fruit uit uw eigen tuinkas een stuk beter. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden bij ons magazijn (alleen op afspraak).

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Het Tuinpaleis heeft groene energie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij scheiden ons afval (papier, plastic, gft). Het pand van Het Tuinpaleis is voorzien van een duurzaam  cv systeem welke het pand verwarmt op koude dagen.

 

Onze partners