Taylor Elektrotechniek

Adres

Drs. F. Bijlweg 238
1784 MC Den Helder

Telefoon 0223 63 77 74

Website http://www.taylor-et.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Taylor is in 1951 opgericht door de heer E.A. Taylor en heeft een start gemaakt in een gehuurde werkplaats aan de Schagenstraat te Den Helder. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met ongeveer 50 medewerkers in dienst.

In 2004 is de heer R. van Leijden algemeen directeur geworden. Groei is voor Taylor Elektrotechniek BV geen doel op zichzelf, maar het onvermijdelijke gevolg van het streven naar optimale dienstverlening.

Taylor is sterk in het “regelen van A tot Z”. Beveiliging met mogelijkheid tot objectbeveiliging en bewaking. Een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. Taylor kan zorgen voor een zogenaamde nulinspectie en u adviseren op het gebied van energiebeheer en besparing. Als het gaat om een installatie in uw woning, of een installatie in een groot gebouw zoals een ziekenhuis.

Taylor staat 24 uur per dag voor u klaar.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners