Techcomlight BV

Adres

Boylestraat 46
6718 XM Ede

Telefoon 0318693820

Website http://www.techcomlight.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van ons leven. Gebruikers van zowel woonruimten als openbare ruimten willen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. Techcomlight draagt hieraan bij als professional in daglichtsystemen.

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Het bedrijf richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het Solatube® daglichtsysteem.

De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Om dit te realiseren geven de daglichtprofessionals van Techcomlight advies op locatie. Daarnaast kunnen zij complete lichtplannen uitwerken om aan te geven hoeveel licht er in een ruimte zal komen en wat de veranderingen zijn bij het gebruik van verschillende daglichtsystemen. Een daglichtadvies kan eventueel worden uitgebreid met een heldere profit on investment berekening.

Als daglichtprofessional biedt Techcomlight voor elke situatie de beste oplossing. Hiervoor beschikt het bedrijf over verschillende maatwerkproducten. Niet alleen voor de meest unieke daken, maar met de kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om onder de grond aangenaam daglicht te krijgen. Van de ondergrondse ruimte wordt op deze manier eenvoudig een leef- of werkruimte gemaakt.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1992

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @SolatubeBenelux

Onze partners