Technion Adviseurs Heerenveen

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-3
8448 JB Heerenveen

Telefoon 0513-617171

Website http://www.technion.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Technion adviseurs is een onafhankelijke specialist die bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers. Met een persoonlijke benadering en gericht op de toekomst, leveren wij oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, utiliteit, industrie en woningbouw.

Alles grijpt in elkaar. Infrastructuur, milieu en gebouwen, los van elkaar maar tegelijkertijd ook afhankelijk van elkaar. De samenleving vormgeven, met de kennis van nu en inspelend op de toekomst. Een heldere blik op het probleem en creatief in de oplossing.

Onze visie is dat alle installaties in een gebouw perfect op elkaar moeten zijn afgestemd. Zo faciliteren ze, als een organisch geheel, het optimale woon- en werkklimaat. Wij zijn uw partner van initiatieffase tot oplevering en beheer & onderhoud. Bij elke te nemen stap gebruiken we onze expertise. Onze procesmanagers, projectleiders en engineers, luisteren naar de wensen van opdrachtgever en eindgebruiker. Als één team met een gezamenlijk doel, worden hierdoor alle technische installaties optimaal geïntegreerd en op elkaar afgestemd. U merkt dit in kwaliteit en gunstige investerings- en exploitatiekosten.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Wij worden veelvuldig ingeschakeld als duurzaamheidadviseur bij vernieuwende vraagstukken. Om te komen tot een duurzaam gebouw, moet niet alleen een energiezuinig gebouw, maar vooral ook een gebouw met een goed binnenklimaat gerealiseerd worden. Een gebouw waar medewerkers zich veilig voelen, graag verblijven en optimaal kunnen presteren.

De kernambities voor een succesvol gebouw moeten liggen in energiezuinigheid, duurzaamheid, leefbaarheid en comfort, veiligheid en flexibiliteit. Een duurzaam, energiezuinig gebouw zonder comfort resulteert niet in een tevreden gebruiker. Het is de mix van de kernambities die bijdraagt aan het succes.

Zowel bij het ontwerp als bij de realisatie van het project houden wij rekening met de bestaande wettelijke eisen, zoals arbonormen en milieuwetgeving. Daarvoor voeren wij alle benodigde inspecties uit en adviseren wij over de noodzakelijke maatregelen.

In onze optiek is het bij elk project weer een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen het beschikbare budget versus energiebesparing, waterbesparing, duurzame materialen, flexibiliteit en comfort. Omdat voor elk project de uitgangspunten en randvoorwaarden verschillend zijn, leidt het vinden van deze balans steeds tot andere oplossingen.

Wij beschikken over veel expertise op het gebied van duurzame bouwprojecten en ondersteunen u graag bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Door in een vroeg stadium de haalbaarheid van duurzame toepassingen te toetsen, is de kans op wijzigingen van uitgangspunten in een later stadium minder groot.

Twitter @technionnl

Onze partners