TechniQ Energy

Adres

De Zompe 49A
4353 RT Serooskerke

Telefoon 085 065 3451

Website https://techniq-energy.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Al sinds 2008 is TechniQ Energy bezig met het ontwikkelen en vermarkten van duurzame en  innovatieve producten en diensten. Bram Wijne is destijds begonnen met eigen merk LED verlichting (TechniQ) en een webshop. Dit liep erg goed en is een paar jaar later verkocht, mede omdat LED overal beschikbaar kwam. Daarna is Bram begonnen met de verkoop van TechniQ Energy zonneboilers. Met name de comfort lijn was van het begin af aan een groot succes, en Bram heeft vol ingezet op groei van het bedrijf. TechniQ Energy is inmiddels doorgegroeid naar een solide organisatie met unieke kennis van zonnewarmte en er mee te combineren systemen.

Inmiddels zijn we meer dan 1000 zon thermische projecten verder. Team TechniQ Energy mag zich nu rekenen tot dé top 10 zonneboiler-specialisten van Nederland. We zijn we met recht een ster in zonnewarmte!

Naast de zonneboilers hebben we ook ruime kennis en ervaring opgebouwd in het combineren van onze zonnewarmte systemen met (liefst duurzame) warmtebronnen en afgifte systemen als: De (huidige) CV ketel – Warmtepomp – Elektrische boiler (naverwamer tapwater) – Pelletkachel – Houtkachel – Elektrische CV ketel – Doorstroomverwarmer – WTW systemen – (Vloer) verwarming – Hot tub – Zwembad – Alle andere warmtebronnen en (industriële) processen

TechniQ Energy groeit onverminderd door en in 2019 start een nieuwe tak: TechniQ Projects, voor grootschalige zonnewarmte en zonnestroom projecten, uiteraard wederom optimaal gecombineerd met andere systemen en oplossingen.

Wilt u ook uw huis, bedrijf of proces verduurzamen?
Neem dan nu contact op met het team van TechniQ Energy voor een vrijblijvend gesprek en laat u verbazen over wat er allemaal mogelijk is!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners