Ten Stripes

Adres

De Hoogte 3
9351 VN Leek

Telefoon 0502113889

Website https://www.tenstripes.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wie zijn we?

Hi, wij zijn Ten Stripes: een bureau met een team van toffe specialisten die de hele dag keihard werken aan strategie en executie van digitale marketing. Dat doen we dagelijks met heel veel plezier voor klanten met duurzame ambities. Ofwel De Nieuwe Economie bedrijven.

Onze klanten

Waarom wij kiezen voor klanten met duurzame ambities? Omdat het onze missie is om de nieuwe economie groter te maken dan de traditionele economie met marketing 3.0. Onze visie is om deze bedrijven te helpen groeien en bloeien met oprechte en ijzersterke verhalen, die we vervolgens verspreiden op het juiste moment over het juiste kanaal. En dat allemaal met intrinsiek gemotiveerde marketeers, die het beste willen voor jou én voor de wereld.

Marketing 3.0

Marketing 3.0 gaat over de wereld verbeteren met een rendabel concept, waarbij de menselijke maat centraal staat. Voor de optimale marketingaanpak beginnen we het liefst bij strategie en storytelling. Want zonder strategie geen marketingplan en zonder goed verhaal geen blije klanten. En geen zorgen, een strategie neerzetten is zeker niet saai. Laat staan datagedreven…

Onze waarden
Zorgzaam, groeien & bloeien, authentiek

Naast deze kernwaarden vinden we oprechtheid en hard werken belangrijk en zijn we ambitieus in het behalen van onze doelen.

Door een super persoonlijke aanpak, directe benadering (ja, we zeggen waar het op staat!) en veel contact weet jij altijd waar we mee bezig zijn en hoe dat gaat. Want ook als we een fout maken of een experiment mislukt krijg je dat te horen. Door open en transparant te zijn hopen we samen met jou de basis te leggen voor een duurzame relatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals (of: SDG’s) zijn zeventien doelen opgesteld door de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Het zijn wereldwijde symbolen van duurzaamheid, waar wij ons ook graag hard voor maken. Bekijk de pagina om te zien wat onze impact doelstellingen voor 2020 en 2030 zijn en hoe we deze gaan halen.

De SDG's waar we aan mee werken zijn:

  • SDG 4: Waardig werk en economische groei
  • SDG 8: Kwaliteitsonderwijs
  • SDG17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Daarnaast maken we impact op alle 17 SDG’s door onze klanten op strategisch niveau te verbinden aan de ontwikkelingsdoelen.


Onze partners