TenG Terrein en Groenvoorziening b.v.

Adres

Zijweg Dungen 1a
5480 AA Schijndel

Telefoon 073-5513127

Website http://teng.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

T&G Terrein en Groenvoorziening b.v. is een landelijk werkend allround bedrijf wat gespecialiseerd is in aanleg en onderhoud van complete terreininrichtingen. Groenvoorziening, infrastructurele werken, tuin- en parkeerdaken, waterpartijen, etc. Alles van ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering kunnen wij faciliteren. 

T&G heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grondwerk, verhardingen, vijvers, daktuinen, houtwerkconstructies en infrastructurele werken. Wij ontzorgen onze klanten. 

Ook verzorgt T&G grootschalige maaiwerk en onkruidbestrijding op locaties in de Petrochemische sector. Met specifiek voor dit doel ontworpen apparatuur vindt dit plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt met radiografisch op afstand bestuurbare maaimachines en computergestuurde spuitmachines die voldoen aan de EX norm om in Atex gebieden te mogen werken. 

Bij T&G staat voor veiligheid op een hoog nivo. Zo was T&G het 1e hoveniers en groenvoorzieningsbedrijf in Nederland dat gecertificeerd was voor het VCA** certificaat en sinds 2009 zelfs voor het zware VCA- P certificaat. (petrochemie) 

Duurzaamheid is volgens ons geen trend maar is ingebakken in al ons handelen en doen. Zo ook het MVO. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets wat bij T&G behoort tot de normale bedrijfsvoering. 

T&G Terrein en Groenvoorziening b.v. heeft zijn hoofdkantoor te Schijndel en vestigingen in Bodegraven en Leerdam daarnaast zijn er nog de steunpunten Rotterdam en Amsterdam.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @TenGNederland

Onze partners