Terre a Nova

Adres

Rommesingel 45
2641 VG Pijnacker

Telefoon 0153646459

Website http://www.terreanova.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vrij vertaald betekent Terre a Nova “nieuwe aarde” en met deze filosofie timmert Terre a Nova sinds januari 2014 letterlijk en figuurlijk hard aan de weg om met de verhuur en verkoop van up-cycled meubilair zich als “Het merk voor duurzaam design” te profileren.

Zoek je ambachtelijke én hippe, verantwoorde meubels of accessoires? dan ben je bij Terre a Nova op de goede adres.

 

Verhuur:

Ook voor een 100% duurzame evenementen inrichting kunt u terecht bij Terre a Nova. 

Wij beschikken over een uitgebreid verhuur assortiment van duurzaam evenementenmeubilair.

Van chic tot landelijk, van beurs tot open dag. Door de pure basic uitstraling van onze huidige pallethout collectie komt deze in vrijwel elk setting tot zijn recht.

www.terreanova.nl

Duurzaam Design op maat:

Een maatwerk meubel van Terre a Nova is niet per se duurder dan een al bestaand model. De materialen, de moeilijkheidgraad en de manuren bepalen uiteindelijk de prijs van je meubel.

Wij zijn niet bang voor een uitdaging en maken graag nieuwe ontwerpen of aanpassingen. Neem voor bijzondere verzoeken gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zullen ons uiterste best doen om uw droom-setting waar te maken. 

U kunt bij ons ook terecht voor het volledig of gedeeltelijk inrichten van uw evenement of beurs(stand). Hieronder een aantal mogelijkheden.

  • Beursstand op maat
  • Winkel inrichting (voor deze service kunnen wij desgewenst zo veel als mogelijk de bestaande inrichting up-cylen/hergebruiken).
  • Restaurant inrichting
  • Bruiloft settings
  • En nog meer..
Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

De meubels van Terre a Nova worden gemaakt van uitsluitend gerecyclede materialen en zijn maatschappelijk verantwoord vervaardigd.

Daarbij wordt rekening gehouden dat niet alleen het product ''groen'' is, maar ook alles wat er bij komt kijken zoals, het transport, de energieleverancier, de financiele instelling, woon/werkverkeer, medewerkers, verwarming enzovoort, enzovoort.

Wij geloven in een zolang mogelijk behoud van hout in zijn oorspronkelijk vorm. Als bijvoorbeeld een boom gekapt wordt, blijft de CO2 opgeslagen in het hout gedurende de hele periode dat het hout hergebruikt wordt. Wat wij feitelijk doen is een extra stap toevoegen aan de cyclus van recycling. Waarom zouden we een nieuwe cyclus créeren zolang de bestaande eindeloze mogelijkheden biedt!

Twitter @TerreaNova

Onze partners