Testa Omega 3

Adres

Oudezijds Voorburgwal 100
1012 GH Amsterdam

Telefoon 020-8204529

Website http://www.testa-omega3.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Testa is een organisatie die zich inzet om producten die schadelijk zijn voor de oceaan te vervangen voor duurzame en kwalitatief betere producten.

Wereldwijd wordt er 90 miljard kilo vis gevangen om aan de huidige vraag aan omega-3 te voldoen. Dat moet duurzamer en diervriendelijker!

Testa Omega 3 is een 100% plantaardig omega-3 supplement gemaakt van CO2 neutraal gekweekte algen. Met elke verpakking Testa Omega 3 worden tot wel 38 vissen gespaard, het aantal vissen dat nodig is voor één potje visolie.

Testa Omega 3 is geregistreerd door The Vegan Society.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Elk jaar raken de oceanen leger en leger. Niet alleen omdat veel mensen vis eten, maar ook omdat 1 op de 4 vissen wordt verwerkt voor andere doeleinden. De productie van visolie bijvoorbeeld, met als belangrijkste bestanddeel Omega-3 vetzuren. Door de overbevissing kunnen vissoorten zich niet meer in stand houden. Ze sterven uit. Daarmee staat de toekomst van onze oceanen op het spel.

De overbevissing van de oceanen moet stoppen. En dat kan ook. Hoogwaardige vetzuren vinden we ook in algen. Supplementen met Omega-3 algenolie zijn nét zo goed voor onze gezondheid. En veel beter voor de visstand in de oceanen. Zo houden we met zijn allen de oceanen visrijk. En de aarde leefbaar.

Twitter @testaomega3

Onze partners