The Idealists B.V.

Adres

Achtseweg Zuid 159
5651 GW Eindhoven

Telefoon 0850162062

Website https://www.the-idealists.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

The Idealists:

97% van alle mensen start nooit een bedrijf voor hun gouden idee. Wij sourcen hiervan de ideeën die gerelateerd zijn aan de UN Sustainable Development Goals, valideren deze in-house, koppelen deze aan non-idea-founders en financiering en begeleiden deze nieuwe bedrijven naar succes.
Wij doen dit middels een uniek platform gebouwd op een combinatie van collectieve en artificiële intelligentie, waarmee dit zo snel en voordelig mogelijk is.

Dit doen wij, omdat wij bij The Idealists erin geloven dat deze wereld een plek kan en hoort te zijn waar iedereen voldoende heeft en dat de oplossingen om daar te komen al verspreid zijn over alle 7,8 miljard mensen op aarde.

Met The Idealists willen wij alle gouden ideeën voor een betere wereld, die nu nooit gerealiseerd zullen worden, alsnog tot leven wekken en iedereen die zijn/haar idee instuurt hiervan laten profiteren als mede-eigenaar. Hiermee kan iedereen concreet bijdragen aan een betere wereld. Ofwel als idea-person, ofwel als co-founder, ofwel als impact-investeerder of als 1 van onze collega’s.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

The Idealists richt bedrijven op die UN Sustainable Development Goals gerelateerd zijn en houdt hierbij altijd 2 zaken in het achterhoofd: 1. Hoe kunnen we dit zo betaalbaar mogelijk doen, zodat zoveel mogelijk mensen hiermee geholpen kunnen worden 2. Hoe kunnen we dit zo duurzaam mogelijk doen. Wij proberen alle milieuschade tot een minimum te beperken, werken zoveel mogelijk circulair en bouwen daarnaast ook bedrijven die actief milieuproblemen oplossen.

Onze partners