The Notepad Factory

Adres

Galliërsweg 1
5349 AT Oss

Telefoon 0412 647944

Website http://www.notepad-factory.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

The Notepad Factory is een drukkerij uit het Brabantse Oss die o.a. gespecialiseerd is in het bedrukken van schrijfblokken, notitieblokken en kladblokken. Deze worden voorzien van een logo, slogan of huisstijl. The Notepad Factory is de grootste producent van deze blokken in Nederland en kan hierdoor leveren tegen scherpe prijzen tegen hoge kwaliteit.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1869

Milieubeleid

The Notepad Factory voldoet aan de Verklaring Duurzaam Inkopen van Agentschap NL (SenterNovem). Aandacht voor het milieu is een belangrijk speerpunt voor het bedrijf. Sinds 2007 is The Notepad Factory in het bezit van het FSC certificaat. Daarnaast wordt er gewerkt met schrijfblokken van Gaiakraft stonepaper. Deze notitieblokken zijn gemaakt van mineraalpoeder, dus er worden geen bomen in verwerkt.

Er zijn ook notitieboeken van Appeel verkrijgbaar. Deze worden gemaakt van gerecyclede leerresten en appelschillen. Al deze schrijfblokken en notitieboeken kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo, slogan of huisstijl. En zijn een verantwoord relatiegeschenk, give away of promotie item.

Milieukeurmerken

Onze partners