TIB Beemster Elektrotechniek B.V.

Adres

Industriestraat 10
1704 AA Heerhugowaard

Telefoon 072 571 1282

Website http://www.beemster.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Alle mogelijk denkbare elektrotechnische werkzaamheden, procescomputerinstallaties, klimaatcomputerinstallaties, geluids- en verlichtingsinstallaties, computer- en databekabeling, brandmeld- en inbraakinstallaties … een greep uit wat TIB Beemster Elektrotechniek voor u kan betekenen.

De expertise van TIB Beemster Elektrotechniek is inmiddels bijna 90 jaar een begrip in de branche. Meegroeiend met alle ontwikkelingen op het vakgebied en altijd zoekend naar de beste oplossing voor u, natuurlijk van de beste kwaliteit. TIB Beemster Elektrotechniek is vanaf het begin van het complete installatietraject een professionele partner, dat zich uit in een deskundige uitvoering en hoogwaardige service. Voor hen is er maar één klant: de tevreden klant.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @beemstergroep

Onze partners