Tijtsma Schilders

Adres

Sylspaed 4
8711 ED Workum

Telefoon 0515 541274

Website http://www.tijtsmaschilders.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Tijtsma Schilders is een echte Friese schilder, verantwoordelijk voor vele mooi onderhouden woningen, bedrijfsgebouwen en kerken in Noord-Nederland.
Ook is Tjitsma Schilders regelmatig actief als binnenschilder; zowel bij particulieren als in kantoorgebouwen.

Van het schilderen van pas gebouwde nieuwbouwwoningen, tot restauratie van monumentenpanden: Tijtsma Schilders doet het allemaal. Hierbij wordt waar mogelijk altijd extra aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing.

Tip: maakt het u niet uit wanneer de schilder langskomt? Laat uw schilderwerk dan uitvoeren in de wintermaanden! Omdat er in de wintermaanden minder vraag is naar schilders, kunt u niet alleen bij Tijtsma Schilders, maar ook bij andere Planbuilding bedrijven vaak veel geld besparen door uw woning in de winter te laten schilderen. Profiteer van extra korting: kies voor een winterschilder!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1983

Milieubeleid

Waar handen verduurzamen

Onderhoud IS duurzaam ... onroerend goed!
Wanneer u meer wilt weten over een van onderstaande onderwerpen.

20 - 11 - 2012 - De AFRIKAANSE Winterschilder
Om het weeshuis in Namibie te ondersteunen, wordt deze winter voor ieder gewerkt uur door de winterschilder een uur hulp geboden in het weeshuis van Sanne Minke Tijtsma te Namibie.

27 - 03 - 2010 - Meer Met Minder
Meer Met Minder is de nationale aanpak van energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen. Kijk op www.meermetminder.nl voor de subsidiemogelijkheden.

20 - 11 - 2009 - Waar handen verduurzamen
Onderhoud IS Duurzaam! Duurzaamheid en verduurzamen lijken erg op elkaar. Wij schilders zijn verduurzamers bij uitstek: wij leveren immers een belangrijke bijdrage aan het instanthouden van onroerend goed!

20 - 11 - 2009 - Bedrijfsauto's
In februari 2009 is besloten een 4-tal van onze bedrijfswagens te vervangen voor Peugeot Bipper. Uiterlijk opvallen flitsend, innerlijk beheerst en duurzaam met een CO2-uitstoot (bij gecombineerd gebruik) van slechts 119 gr/km.

20 - 11 - 2009 - Verfspoelwater
Vanaf juli 2009 worden onze kwasten en rollers schoongemaakt met hergebruik spoelwater. Milieubewust en waterbesparend!

20 - 11 - 2009 - Gescheiden chemisch afval
Sinds jaar en dag worden onze afvalstromen bij de basis gescheiden.

19 - 11 - 2009 - Stichting Otjiruze Children Fund
Het Otjiruze Children Fund Namibië wil een weeshuis bouwen in Ovitoto. Dit is een gebied in het midden van Namibië. Omdat dit niet direct te realiseren is, wordt er eerst een Day Care Centre opgezet.

Onze partners