Tizzin

Adres

Aartsdijkweg 45
2676 LE Maasdijk

Telefoon 0621293429

Website http://Tizzin.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in koelingsproducten voor datacenter, serverruimte, batterijruimte, ICT- ruimte, patch -ruimte of apparatuur ruimte, gebaseerd op faseveranderingsmateriaal (Phase Chance Materials, PCM) en Free-Air. Hiermee kunnen wij het energieverbruik voor de koeling van de apparatuur ruimten tot 95% te verminderen met onze bewezen, prijs- en gebruiksvriendelijke koeloplossingen.

Vrije luchtkoeling is de groenste, meest eco-vriendelijke keuze voor het koelen van uw apparatuur ruimten. Het faseveranderingsmateriaal, ook wel Phase Change Materials (PCM) genoemd, ondersteund de vrije luchtkoeling in uren dat de buitenluchttemperatuur boven de vereiste temperatuur stijgt. PCM-koeling heeft geen synthetische koudemiddelen, is herbruikbaar, niet brandbaar en niet giftig. PCM- en vrije luchtkoeling zijn betrouwbare en beproefde koelingstechnologieën voor apparatuur ruimten.

Tizzin kan een compleet PCM-koeling assortiment, producten en diensten aanbieden, van energiezuinige koelproducten tot complete behuizingen en turn-key oplossingen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Het doel van Tizzin is om het gebruik van chemische koelmiddelen in apparatuur ruimten te stoppen, door gebruik te maken van thermische energieopslag met faseveranderingsmateriaal.

Onze partners