Tizzin BV

Adres

Vennestraat 42N
2161 LE Lisse

Telefoon 0621293429

Website http://Tizzin.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in koelingsproducten voor datacenter, serverruimte, batterijruimte, ICT- ruimte, patch -ruimte of apparatuur ruimte, gebaseerd op faseveranderingsmateriaal (Phase Chance Materials, PCM) en Free-Air. Hiermee kunnen wij het energieverbruik voor de koeling van de apparatuur ruimten tot 95% te verminderen met onze bewezen, prijs- en gebruiksvriendelijke koeloplossingen.

Vrije luchtkoeling is de groenste, meest eco-vriendelijke keuze voor het koelen van uw apparatuur ruimten. Het faseveranderingsmateriaal, ook wel Phase Change Materials (PCM) genoemd, ondersteund de vrije luchtkoeling in uren dat de buitenluchttemperatuur boven de vereiste temperatuur stijgt. PCM-koeling heeft geen synthetische koudemiddelen, is herbruikbaar, niet brandbaar en niet giftig. PCM- en vrije luchtkoeling zijn betrouwbare en beproefde koelingstechnologieën voor apparatuur ruimten.

Tizzin kan een compleet PCM-koeling assortiment, producten en diensten aanbieden, van energiezuinige koelproducten tot complete behuizingen en turn-key oplossingen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Het doel van Tizzin is om het gebruik van chemische koelmiddelen in apparatuur ruimten te stoppen, door gebruik te maken van thermische energieopslag met faseveranderingsmateriaal.

Tizzin is in het bezit van de Co2 prestatieladder niveau 5 

Wij zij er trots op dat de CSP275 PCM-Panelen die wij gebruiken, Cradle-to-cradle Zilver zijn gecertificeerd. Wij staan achter de filosofie van Cradle-to-cradle (van wieg tot wieg, ofwel: kringloop), dat alle materialen na gebruik in een product nuttig inzetbaar zijn in een ander product. De vijf aspecten waarop de PCM-Panelen C2C beoordeeld zijn: samenstelling van de materialen, mogelijkheden tot hergebruik van de materialen, gebruik van hernieuwbare energie, duurzaam waterbeheer, en sociale rechtvaardigheid. De controle voor de certificeringen gebeurt eens per 2 jaar door een onafhankelijk bureau SGS Search. 

Milieukeurmerken

Onze partners