TOP-Bouwlaser.nl

Adres

Eenspan 5B
3897 AL Zeewolde

Telefoon 0365226150

Website https://www.top-bouwlaser.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij TOP-Bouwlaser vindt u het meetgereedschap dat u nodig heeft. Een bouwlaser wordt ook wel digitale waterpas genoemd. De naam zegt het eigenlijk al, met een laser kunt u een lijnenspel uitzetten, wat ontzettend handig is voor verschillende werkzaamheden. Onder andere voor het plaatsen van een stopcontact, fotolijstjes, maar ook voor het uitlijnen van de afwatering op een terras of straat. 

Ons asortiment bestaat uit verschillende producten. Zo kunt u een horizontale of roterende bouwlaser gebruiken om horizontaal een vlak uit te zetten. De laserdiode van dit apparaat draait continu rond, waardoor een lijn van 360 graden ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor de kleur van de laserstraal. We hebben rode of groene bouwlasers. De groene kleur is een aanrader, wat deze kleur is 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan de rode lijn, waardoor deze met het blote oog beter zichtbaar is. De kleur is tevens prettiger voor het menselijke oog. 

Wanneer u bestelt bij de bouwlaser specialist profiteert u van een gratis verzending boven de €50,-. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, wordt het product dezelfde dag verzonden. Meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners