Top Installatiegroep

Adres

Stephensonstraat 145
7903 AS Hoogeveen

Telefoon 0528 - 220 555

Website http://www.topinstallatiegroep.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Top Installatiegroep is een groep van drie bedrijven (vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek, TOP Technisch Beheer) met vestigingen in Hoogeveen en Veendam. Onze drie bedrijven leveren een totaalpakket voor non-profit, zakelijke en particuliere opdrachtgevers, in de woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs. Wij verzorgen alle werkzaamheden voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties door heel Nederland. Totaal wil dus zeggen van advisering tot en met oplevering en jaarlijks beheer en onderhoud.

Dit doen wij volgens het OBO-principe, Ontwerpen Bouwen en Onderhouden. Op deze zorgen wij voor ontzorging bij de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt: Top Installatiegroep, wij zorgen voor de afstemming tussen het ontwerp, de bouw en het onderhoud. Daarnaast verzorgen we de coördinatie van de werkzaamheden en lossen alle praktische problemen op die tijdens de bouw- en onderhoudsperiode optreden. Kortom, van begin tot eind in de toekomst staan wij voor u klaar. 

Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit en gezonde gebouwen, uw gebouw onze zorg! 

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Top Installatiegroep bouwt duurzaam volgens het OBO-principe, Ontwerpen Bouwen en Onderhouden. Kort gezegd houdt dit in dat het ontwerp, de bouw en het onderhoud van een gebouw bij Top Installatiegroep wordt ondergebracht. Dat duurzaamheid hierbij in een hoog vaandel staat, is te zien aan de projecten die Top Installatiegroep volgens het BREEAM-NL-principe uitvoert. 

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment: het is een keurmerk dat al enige tijd in de bouwwereld gebruikt wordt. BREEAM komt oorspronkelijk uit Engeland en is ontwikkeld en geïntroduceerd door het Building Research Establishment (BRE). De Dutch Green Building Council en diverse partijen uit de bouw hebben dit aangepast naar de Nederlandse situatie, geschikt voor de Nederlandse wet- en regelgeving. Vandaar dat NL is toegevoegd aan de benaming.

BREEAM-NL wordt gebruikt om de duurzaamheid van een gebouw te meten. Met behulp van negen duurzaamheidscriteria wordt bepaald of een gebouw voldoet aan de eisen van BREEAM-NL:
- Management
- Gezondheid
- Energie
- Transport
- Water
- Materialen|
- Afval
- Landgebruik
- Ecologie en vervuiling

Door de certificering met BREEAM-NL verkrijgt u inzicht in de werkelijke prestatie van uw gebouw op het gebied van duurzaamheid.

Naast de BREEAM-NL-certificering kunt u bij Top Installatiegroep ook terecht voor de nieuwe certificering genaamd WELL. De WELL Building Standard is een keurmerk voor het meten, certificeren en monitoren van het gebouw en het effect daarvan op de gezondheid en welzijn van de mens. Waar het bij BREEAM-NL voornamelijk gaat om het vergroten van de duurzaamheid en energiebesparing, gaat bij WELL alle aandacht uit naar de mens, oftewel de gebruiker van het pand.

Top Installatiegroep informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden. 

Milieukeurmerken

Twitter @TopInstallatieg

Onze partners