TOPP

Adres

Marconistraat 7a
6902 PC Zevenaar

Telefoon 0900 2040000

Website http://www.topp.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

TOPP, ook al voorheen Swisher Hygiëne Service, is als hygiëne specialist gespecialiseerd in het uitvoeren van dieptereiniging van uw sanitaire ruimtes. Bij de normale dagelijkse schoonmaak worden moeilijk bereikbare plaatsen namelijk niet voldoende gereinigd. De TOPP servicemedewerkers komen wekelijks langs om een speciale coating aan te brengen waardoor uw sanitair 7-9 dagen bacteriën vrij blijft. Zij maken dus ook de moeilijk bereikbare plaatsen schoon en brengen uw wastafels, toiletpotten en urinoirs terug tot nieuwstaat.

Ook het onderhoud en de service van zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters kunnen onderdeel uitmaken van deze specialistische schoonmaak. Hierdoor kan er een totaalpakket aangeleverd worden waardoor uw organisatie zich goed kan blijven focussen op de core-business en zich niet steeds bezig hoeft te houden met de voorraad op deze voorzieningen.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

TOPP houdt bij de uitvoering van haar werkzaamheden de groene gedachte altijd in het achterhoofd. Zo leveren wij Satino Black dat wordt geproduceerd door Van Houtum. Een bedrijf met een 80-jarige historie, innovatieve oplossingen en koploper op het gebied van MVO. In ons assortiment is bijvoorbeeld Satino Black toiletpapier aanwezig, dat wordt gebruikt in onze Cradle to Cradle gecertificeerde dispensers. Verder voorkomt het kringloopconcept van Satino Black onnodige milieubelasting.

Milieukeurmerken

Onze partners