Tornadomakers

Adres

Valeriaan 20
5331 DA Kerkdriel

Telefoon 06 38 849 847

Website http://www.tornadomakers.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ben jij klaar om je groei te versnellen met meer impact?

Tornadomakers helpt missie-gedreven ondernemers met het opschalen van hun duurzame onderneming.

Impact maken op het gebied van duurzaamheid, sociale inclusie of positief bijdragen aan één van de klimaattransities levert niet zomaar een succesvolle en schaalbare onderneming op. 

Toch is het mogelijk om je bedrijf juist te laten groeien door meer impact te maken.

We zien steeds meer succesvolle voorbeelden van bedrijven die harder groeien door meer impact te maken, zoals met klimaatneutrale energie, gedeelde en schone mobiliteit, de shift naar plantaardig en gezond voedsel, het hergebruik van grondstoffen in kleding en elektronica. 

Natuurlijk groeit het collectieve bewustzijn, maar het zijn de missie-gedreven ondernemers die voor het hefboomeffect zorgen en hun onderneming laten groeien. We noemen ze met trots: Tornadomakers.

De wereld heeft dringend behoefte aan meer Tornadomakers. Wil jij ook je onderneming sneller laten groeien, door meer impact te maken? 

Je leert het met het Impact Accelerator (IA) Programma van Tornadomakers. We hebben al honderden ondernemers en intrapreneurs geholpen met het opschalen van hun impactonderneming. 

Het programma is ontstaan tijdens 30 jaar praktijkervaring met sustainable venture building en is verrijkt met wetenschappelijk bewezen concepten uit onder andere neuroscience, positieve psychologie, design thinking en de nieuwste business growth technieken.

Het IA-programma editie 2023 Q1 start op 9 januari 2023 en biedt plaats aan maximaal 15 ondernemers. Het bestaat uit bijeenkomsten, 1 op 1 coaching, videocalls, gastlezingen en netwerkevents. Je kiest zelf je tempo en kunt het programma volgen in 3, 6 of 12 maanden. 

Het IA-programma is niet alleen een persoonlijke leerzame ervaring, je ontmoet ook interessante collega-ondernemers, investeerders, gastsprekers, topondernemers, influencers en onze partner-Tornadomakers, die je allemaal helpen om te groeien met meer impact.

Word ook een Tornadomaker

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

Impact maken op het gebied van duurzaamheid, sociale inclusie of positief bijdragen aan één van de klimaattransities levert niet zomaar een succesvolle en schaalbare onderneming op. 

Toch is het mogelijk om je bedrijf juist te laten groeien door meer impact te maken.

We helpen bedrijven met harder groeien door meer impact te maken, zoals met klimaatneutrale energie, gedeelde en schone mobiliteit, de shift naar plantaardig en gezond voedsel, het hergebruik van grondstoffen in kleding en elektronica. 

Onze partners